Bilde av ansatt

Sølve Sundrehagen

Sølve har de siste årene før Korona kom vært en av Norges beste instruktører på gruppetrening i treningsbransjen. Han har jobbet både som instruktør på diverse treningsreiser både i Norge og i utlandet. Han har i tillegg reist rundt i Norge og holdt forskjellige kurs for instruktører i treningsbransjen. I tillegg har Sølve jobbet mye som instruktør og PT på treningssenter blant annet i Tønsberg.

Da Korona kom i mars 2020 ble treningsbransjen veldig hardt rammet og man måtte tenke nytt for å kunne omstille seg. Sølve startet med gruppetrening online på et svært så profesjonelt nivå. I 2022 startet han også noe som heter "sterke damer" der jenter/damer i alle aldre kan ved hjelp av en app følge et 12 ukers program for å bli sterkere og i bedre form. Man kan velge om man trener hjemme eller om man går på treningssenteret (nå som det er åpnet igjen). I tillegg kan man chatte med Sølve når man trenger hjelp til noe. Man får også en ny utfordring hver uke som har med sunn livsstil å gjøre, for eksempel å drikke vann hele dagen eller spise grønnsaker til hvert måltid. Man får en slags belønning for hver treningsøkt man gjennomfører. Da får man en grønn prikk i appen 👍 Det var over 40 jenter som ble med på "sterke damer" og vi kunne chatte med hverandre på gruppechatten og man opplevde et fint samhold der folk i alle aldre kunne motivere hverandre og dele bilder fra gåtur, skitur og diverse. Tror at dette kostet meg ca 599,- per måned. Ca det samme som to kopper kaffe på Starbucks per uke. Dette er verdt hver krone og helsa min betaler jeg gjerne noen kroner for. Dessuten er jeg veldig glad for at Sølve fortsatt kan være sin egen arbeidsgiver og jobbe med det han elsker til tross for at pandemien gjorde at han måtte tenke nytt.

Heia Sølve Sundrehagen 👏🎯

Vurderer du medlemskap i Virke?

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene