Bilde av ansatt

SOS-barnebyer

Det siste året har SOS-barnebyer tatt grep for å bli mer giver - og behov -fokuserte, og å da lære av giveren på lik linje som de lærer av sine mottakere (hvordan de best bruker midlene for å hjelpe barn med omsorgssvikt).

Dette har de gjort gjennom å ta grep på flere områder samtidig:

 • digital transformasjon; rigge seg for å bli mer lærende organisasjon, bruke data for å ta rette beslutninger, jobbe med ny metodikk
 • bli mer fokuserte og målstyrte gjennom implementering av OKRer i organisasjonen
 • få på plass verktøyene (teknologien) for å støtte opp om alle disse prosessene

De som har sittet i spissen på dette har hatt pågansmot, aldri gitt opp, og teamene rundt har lent seg inn i de endringene som skulle til for å få til dette.

Medlemskap i Virke

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene