Bilde av ansatt

Stall Grønhaugen

Fikk sin første hest i 2009 av farfar. Har siden startet med å bygge opp sin egen rideskole, tatt fagbrev i hestefag og har nå levert bacheloroppgave i spes.ped for å kunne bruke utdanning inn i arbeidet med hest og barn. 

Har fått en stor og god kundegruppe med svært gode tilbakemeldinger, og samarbeider med både skoler og barnevern. Jobber videre for å bygge opp sin egen arbeidsplass for å kunne kombinere hobby, utdanning og jobb.

Medlemskap i Virke

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene