Treningssenterbransjen 2022

Rapporten presenterer Virkes analyse av treningssenterbransjen som helhet og viser utviklingen i denne bransjen i 2022.

Rapporten inneholder nøkkeltall for treningssenterbransjen i Norge, blant annet utvikling i antall treningssentre og lønnsomhet, samt markedsandeler for det enkelte treningssenter. Flere av nøkkeltallene illustrerer at bransjen har vært preget av pandemien også i 2021, men Virkes analyser indikerer at bransjen nå gjør klart for videre vekst gjennom fortsatt kjedesammenslåinger og normal drift.

Årets rapport presenterer også funn fra et doktorgradsprosjekt ved Norges Idrettshøgskole (NIH) som setter treningssenterbransjen i et folkehelseperspektiv og belyser hvordan aktørene kan bidra at medlemmene aktivt bruker treningssentrene. Dette er viktig innsikt for alle som arbeider for fremme fysisk aktivitet i Norge, spesielt aktørene innen treningssenterbransjen.

Pris på rapporten eks mva

Etter bestilling vil du motta rapporten på e-post innen kort tid.

 • med medlemskap i VirkeGratis
 • uten medlemskap4 000 kr

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.