Treningssenterbransjen 2023

Rapporten presenterer Virkes analyse av treningssenterbransjen som helhet og viser utviklingen i denne bransjen i 2023.

Rapporten inneholder nøkkeltall for treningssenterbransjen i Norge, blant annet utvikling i antall treningssentre og lønnsomhet, samt markedsandeler for det enkelte treningssenter. Flere av nøkkeltallene basert på tall fra 2022 illustrerer at bransjen nå er tilbake etter pandemien. Virkes analyser indikerer at det til tross for inflasjon og økte renter er gode utsikter for den norske treningssenterbransjen.

Årets rapport presenterer også funn fra Virkes befolkningsundersøkelse om nordmenns treningsvaner. Resultatene indikerer at nordmenn er fysisk aktive og rekordmange velger treningssenteret som arena for fysisk aktivitet. Videre presenteres andre kjennetegn ved nordmenns treningsvaner og motiver for å trene. Dette er verdifull innsikt for alle som jobber for å fremme fysisk aktivitet i Norge, spesielt aktørene innen treningssenterbransjen.

Pris på rapporten eks mva

Etter bestilling vil du motta rapporten på e-post innen kort tid.

 • med medlemskap i VirkeGratis
 • uten medlemskap4 000 kr

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene