Oppsigelse av arbeidsforhold på grunn av sykefravær

Når kan du som arbeidsgiver avslutte et arbeidsforhold fordi den ansatte har hyppige eller lange sykefravær? Lær mer i dette webinaret.

Det er ingen planlagte datoer for dette kurset. Se vår kursoversikt for andre aktuelle kurs.

Våre advokater har lang erfaring med rådgivning og tvisteløsning i sykefraværssaker. I dette webinaret får du en kort oversikt over reglene med praktisk råd om hvordan du som arbeidsgiver bør gå frem hvis du vurderer å si opp en ansatt på grunn av sykefravær. 

Vi går også gjennom hva tilretteleggingsplikten til arbeidsgiver er, og på hvilken måte den ansatte skal medvirke når han eller hun er sykemeldt. Hva kan arbeidsgiver gjøre om den ansatte ikke svarer på telefon eller e-post?

Dette webinaret vil gjøre deg som arbeidsgiver tryggere på hvordan du går fram når en ansatt er langtidssykemeldt eller har hyppige fravær, og når arbeidsforholdet kan avsluttes.

Medvirkende

Dette skjer hos Virke!

 1. Onlinekurs - First aid kit i ledelse og selvledelse i krevende tider

  Styrk deg ytterligere som leder på dette kurset!

 2. Onlinekurs - Økonomikurs i krevende tider

  Regnskapet kan for mange være krevende å forstå, hvordan oppdage og se faresignaler på et tidlig tidspunkt. Regnskap og økonomiforståelse er enda mer avgjørende i krevende tider.

 3. Virke Inkasso - Fagdag 2021

  Velkommen til Virke Inkasso sin årlige fagdag for medlemmer. Årets samling er digital.

 4. Onlinekurs - Rettigheter og plikter ved arbeidstakers sykefravær

  Lær hvordan du håndterer sykefraværet på en korrekt måte. At rettigheter og plikter i denne forbindelse gjennomgås på en god måte, er viktig både for deg og den ansatte.

 5. Årsmøte 2020 Virke Produsentforeningen

  Vi ønsker velkommen til årsmøte for 2020

Se alle kurs og konferanser

Ta kontakt

 • Event og møteplasser i Virke

  Event og møteplasser håndterer alle arrangementer i Virke. Lurer du på noe angående dette arrangementet? Ta kontakt med oss på telefon 908 69 725 eller e-post arrangement@virke.no