Ny i lederrollen

I en ny lederrolle vil du møte en ny og spennende hverdag, men den kan også by på en del utfordringer. Vår ambisjon er å trygge deg som leder ved at du både kan se dine styrker og at du får nødvendig kunnskap, refleksjon og trening for å lykkes i rollen. Kurset går over 2 dager.

Ny i lederrollen

Sted: Henrik Ibsens gate 90, Oslo
Tid: 09.30 - 15.30
Pris:

4950,- for medlemmer av Virke

6950,- uten medlemskap

Dato: 25.02.2020

Meld meg på

Som ny i lederrollen vil du møte mange ulike utfordringer, både i deg selv, i forhold til dine medarbeidere og i organisasjonen for øvrig. » Ny i lederollen» vil gjøre deg mere bevisst på dine kvaliteter som leder. Det du lærer, kan du lett anvende både i din egen og i virksomhetens utvikling.

Med lang og bred erfaring fra områder som ofte oppleves som utfordrende, tilbyr Virke et program som bidrar til at du finner din egen lederidentitet. Kurset gir deg en god verktøykasse til hjelp i din nye hverdag.

Vi vet at det er krevende å gå fra en rolle til en annen. Kanskje skal du være leder for dine tidligere kollegaer? Kanskje kommer du til en støttende og varm leder som har tid, mulighet og interesse for å følge deg opp? Eller kanskje mer sannsynlig, må du selv finne veien din.
Samtidig er fokus og det du måles på daglig drift og resultater.

Som leder skal du nå målene sammen med dine medarbeidere. Men hvordan skal du greie det i en verden som stadig endres? Samtidig kjenner du kanskje på egen utilstrekkelighet når du mangler erfaring å lene deg på?

Les mer

Læringsutbytte

Vår ambisjon er å trygge deg som leder ved at du både kan se dine styrker og at du får nødvendig kunnskap, refleksjon og trening for å lykkes i rollen.

Kursform

Vi jobber aktivt og praktisk og kombinerer korte forelesninger, erfaringsdeling og øvelser. Du blir utfordret til å reflektere over, og ta stilling til, viktige spørsmål som forbereder deg på din rolle som ny leder

Les mer

Kursholder I

Anne-Grete Skofterød

Anne-Grete Skofterød har utdanning innen pedagogikk, psykologi og filologiske fag. Hun har lang erfaring som konsulent, nettverksleder og kurslederkompetanse, og jobber særlig med konsulentbistand innen samarbeidsproblematikk, organisasjonsutvikling og konflikthåndtering. I tillegg er hun nettverksleder og har kurs blant annet innen løsningsfokusert tilnærming, vanskelige samtaler, konflikthåndtering og HMS.

Kursholder II

Ann Iren Reierskog

Daglig leder

Ann Iren driver sin egen virksomhet Veiledningshuset sammen med en kollega, der de jobber med veiledning og utvikling av ledere og organisasjoner i et bredt spekter av virksomheter, alt fra Telenor Norge til mindre institusjoner innen både helse, barnehage og skole.

Målgruppe

Kurset passer for deg som er ny eller relativt ny i lederrollen eller for deg som ønsker å trene dine lederferdigheter

Les mer

Praktisk informasjon

Deltakeravgiften dekker full bevertning.

  • Morgen: Kaffe/te og frukt
  • Formiddag: Lunsjbuffet 
  • Ettermiddag: Kaffe/te og kake

Adresse:  Hovedorganisasjonen Virke på Solli Plass i 7. etasje.
Henrik Ibsens gate 90, 0230 Oslo

Mer informasjon om kurs hos Virke

Les mer

Meld meg på nyhetsbrevet til Virke kurs

Motta invitasjoner til frokostmøter, kurs og seminar. 

Relevante kurs