Bli kjent med Virkes nye direktør for Virke kunnskap og teknologi!

Publisert:

1. mars begynte Hans Christian Westlye som ny direktør for Virkes satsingsområde kunnskap og teknologi. Men hva innebærer denne stillingen? Her er Hans Christians fem kjappe svar på fem kjappe spørsmål.

Hva er dine hovedoppgaver?

- Jeg har ansvaret for alle bransjene og medlemmene inn under Kunnskap og Teknologi-paraplyen. Det er et veldig bredt område, så en viktig oppgave blir å sikre at alle medlemmene og bransjene blir sett og ivaretatt på en god måte. Vi skal bygge opp er sterkt team, som forstår bransjene våre og som sammen med resten av Virke skal kjempe for at våre medlemmer har best mulig rammebetingelser og kjempegode tjenesteleveranser hver eneste dag.

 

Hvorfor ville du jobbe i Virke?

- Jeg har jobbet med digitalisering og teknologi de siste årene og ser at samfunnet og næringslivet skal gjennom en svært spennende og utfordrende endring. Jeg tror at Virke er godt plassert for å være med på å bidra og påvirke denne endringen. 

 

Hva gleder du deg til?

- Jeg gleder meg veldig til å bli bedre kjent med Virke og medlemmene. Vi har utrolig mange flotte medlemmer som driver med veldig spennende ting som jeg gleder meg veldig til å bli bedre kjent med og forstå hvordan vi kan skape enda mer verdi for, i deres hverdag.

 

Hva blir utfordrende?

- Å klare å prioritere riktig og holde fokus på det vi skal gjennomføre, slik at klarer å bidra skikkelig i de tingene vi velger å gjøre. Det viktigste vi kan gjøre, blir å sikre god kommunikasjon med våre medlemmer, slik at de kan hjelpe oss med å velge de aktivitetene som er aller viktigst for deres strategi og hverdag.

 

Hvorfor er det viktig å være medlem av Virke?

- Virke er der for medlemmene, hele tiden. Det er er ikke sikkert man tenker på oss hver dag, men det er alltid mange utrolig flinke folk som kjemper for at det skal være enklest og best mulig rammebetingelser for næringslivet, sammen med svært kompetente jurister som står klare til å hjelpe deg hvis du har utfordringer. Vi hjelper deg når du trenger det, men også når du ikke tenker over det. Og ønsker du å engasjere deg i politiske saker eller trenger å få din stemme hørt, så er vår dør alltid åpen!