Analyse og innsikt for rådgivningsbransjen

Virke sitter med unik bransjeinnsikt og nøkkeltall for rådgivningsbransjen. Dette er tilgjengelig for medlemmer i Virke, og du må logge inn for å få tilgang til mer. Dersom du ønsker å bli medlem, ta kontakt.

Fakta om bransjen

Omsetning 2021
212
milliarder kroner
Omsetningsvekst 2021 vs 2020
14 %
Alle selskaper med ansatte ekskl. ENK 2022
14 040
Sysselsatte Q1 2023
99 291

Kilde: SSB

Tall for programmeringstjenester, konsulentvirksomhet tilknyttet informasjonsteknologi, forvaltning og drift av IT-systemer, revisjon, PR og kommunikasjonstjenester, bedriftsrådgivning og annen administrativ rådgivning, reklamebyråer, medieformidlingstjenester og markeds- og opinionsundersøkelser.

Kontakt

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene