Hva bør leietakere tenke på? Avregning av felleskostnader 2023

Innledning med ferske tall fra varehandelsindeksen

Det er ingen planlagte datoer for dette kurset.

Se vår kursoversikt for andre aktuelle kurs.

Vi inviterer til webinar hvor vi gjennomgår følgende:

1. Tall fra varehandelsindeksen og noen refleksjoner om julehandelen 2023
2. Nå kommer avregning felleskostnader 2023 – hva kan leietaker kreve?

Medvirkende

 • Linn Bredesen

  Leder analyse, analyse

  Linn har jobbet i Virke siden juli 2018. Hun er samfunnsøkonom og har tildligere jobbet som analytiker i konsulentbransjen.

 • Anna Camilla Charrier Bjerkan

  Advokatfullmektig, Hovedorganisasjonen Virke

  Anna C. Charrier Bjerkan er advokatfullmektig i Virkes avdeling for forretningsjus og prosess. Hun arbeider med flere forretningsjuridiske områder, med hovedvekt på kontraktsrett/kjøpsrett, fast eiendom/tingsrett og tvisteløsning/prosesser for domstolene. I tillegg holder Anna webinarer og kurs for Virkes medlemmer. Anna er også eiendomsforvalter i Virke Eiendom AS.

 • Irene Lundeker

  Advokat, Hovedorganisasjonen Virke

  Irene Lundeker er spesialisert advokat innen rettsområdene kontraktsrett, eiendom og prosedyre. Lundeker har særlig kompetanse på kjøps – og leiekontrakter, og har bistått en rekke aktører i forhandlinger og i tvister for domstolen. Lundeker har også arbeidet med tvister knyttet til kontrakter som dommerfullmektig i domstolen.

Slik får du tilgang til webinaret

Etter påmelding vil du automatisk få tilsendt en lenke til å følge webinaret. Det er derfor viktig at du har oppgitt rett e-postadresse ved påmelding. Du vil også motta lenken til webinaret en time før sendestart. Vi ønsker at du åpner lenken senest fem minutter før webinaret starter.

Opplever du problemer med lenken ta kontakt med oss. 

Dette skjer hos Virke!

Se alle kurs og konferanser
 1. Onlinekurs - Konflikthåndtering

  Hvordan løser du best konflikter på arbeidsplassen? Få nyttige råd og praktisk trening i å håndtere konflikter på en best mulig måte.

 2. Ditt medlemskap fra A til Å

  Hva kan Virke gjøre for deg? I dette webinaret får du en effektiv gjennomgang av alle deler av ditt medlemskap fra politikk, tariff og analyse, til fordelsavtaler og juridiske tjenester med spesielt fokus på deg som daglig leder.

 3. Arrangerer du treningsreiser?

  I dette webinaret vil du få råd om hvordan du kan organisere sikre treningsreiser innenfor lovens grenser.

 4. Det viktigste om ansettelse

  Dette webinaret omhandler ansettelse.

 5. AI i handelen – hva har vi lært på London Retail Week

  Virke har vært på studietur på London Retail Week sammen med medlemmer fra handel, teknologi og rådgivningsbransjen. Vi ønsker å dele innsikt og trender fra turen. Vi får med partnere og handelsdeltakere til dette webinaret med noen presentasjoner samt paneldebatt.

Kontakt

Vurderer du medlemskap i Virke?

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene