Leietakerskolen – hva bør du tenke på ved avslutning av leieforhold og tilbakelevering av lokaler?

Mange uenigheter i næringsleieforhold oppstår i forbindelse med tilbakelevering av lokaler ved leieperiodens utløp. I dette webinaret ser vi nærmere på sentrale punkter for å tilrettelegge for en ryddig avslutning av leieforholdet. Webinaret er det tredje i rekken av Virkes webinarer om leieforhold, og en del av Virkes «leietakerskole».

Medvirkende

 • Irene Lundeker

  Advokat, Hovedorganisasjonen Virke

  Irene Lundeker er spesialisert advokat innen rettsområdene kontraktsrett, eiendom og prosedyre. Lundeker har særlig kompetanse på kjøps – og leiekontrakter, og har bistått en rekke aktører i forhandlinger og i tvister for domstolen. Lundeker har også arbeidet med tvister knyttet til kontrakter som dommerfullmektig i domstolen.

 • Anna Camilla Charrier Bjerkan

  Advokat, Hovedorganisasjonen Virke

  Anna C. Charrier Bjerkan er advokatfullmektig i Virkes avdeling for forretningsjus og prosess. Hun arbeider med flere forretningsjuridiske områder, med hovedvekt på kontraktsrett/kjøpsrett, fast eiendom/tingsrett og tvisteløsning/prosesser for domstolene. I tillegg holder Anna webinarer og kurs for Virkes medlemmer. Anna er også eiendomsforvalter i Virke Eiendom AS.

Husleie og eiendom

Er du utleier eller leietaker av lokaler, og har du spørsmål knyttet til leieforholdet? Vi er klare til å hjelpe deg. Vi bistår også med utarbeidelse, forhandling og tolkning av leiekontrakter samt i prosesser for domstolen.

Les mer

Slik får du tilgang til webinaret

Etter påmelding vil du automatisk få tilsendt en lenke til å følge webinaret. Det er derfor viktig at du har oppgitt rett e-postadresse ved påmelding. Du vil også motta lenken til webinaret en time før sendestart. Vi ønsker at du åpner lenken senest fem minutter før webinaret starter.

Opplever du problemer med lenken ta kontakt med oss. 

Gode råd, rett i innboksen!

Hold deg oppdatert på det som rører seg innen norsk arbeidsliv, få gode råd til hvordan du tilpasser deg og motta invitasjoner til kurs, frokostmøter og webinarer.

Du kan melde deg av når som helst.

Snart i mål...

Smart valg!

Vi holder deg oppdatert på det som rører seg innen norsk arbeidsliv. 

Leietakerskolen

Se alle arrangementer
 1. Leietakerskolen – rettigheter og plikter underveis i leieforholdet

  Ved leie av næringslokaler har leietakere visse rettigheter og plikter i henhold til leiekontrakten og husleieloven. I dette webinaret går vi gjennom de viktigste punktene leietakere bør være oppmerksomme på underveis i leieforholdet. Webinaret er det andre i rekken av Virkes webinarer om leieforhold, og en del av Virkes «leietakerskole».

 2. Leietakerskolen – hva bør du tenke på ved avslutning av leieforhold og tilbakelevering av lokaler?

  Mange uenigheter i næringsleieforhold oppstår i forbindelse med tilbakelevering av lokaler ved leieperiodens utløp. I dette webinaret ser vi nærmere på sentrale punkter for å tilrettelegge for en ryddig avslutning av leieforholdet. Webinaret er det tredje i rekken av Virkes webinarer om leieforhold, og en del av Virkes «leietakerskole».

Kontakt

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene