Når utleier planlegger fremtidens kjøpesentre - hvilke rettigheter har leietakerne?

Virke opplever at en rekke virksomheter som leier lokaler i kjøpesentre, har utfordringer knyttet til økte kostnader. I tillegg ser flere utleiere på muligheter for å utvikle mer lønnsomme og attraktive kjøpesentre. Ofte er dette i samarbeid med leietakerne, men hvor mange endringer kan utleier kreve at leietaker aksepterer?

I dette webinaret tar vi særlig opp følgende temaer:

 • Hvilke endringer må leietaker akseptere i leieperioden?
 • Hvilken adgang har utleier til å si opp leieavtalen i leieperioden?
 • Hvilke forpliktelser og rettigheter har leietaker overfor utleier, om virksomheten må stenge før utløp av leieperioden?

Medvirkende

Husleie og eiendom

Er du utleier eller leietaker av lokaler, og har du spørsmål knyttet til leieforholdet? Vi er klare til å hjelpe deg. Vi bistår også med utarbeidelse, forhandling og tolkning av leiekontrakter samt i prosesser for domstolen.

Les mer

Slik får du tilgang til webinaret

Etter påmelding vil du automatisk få tilsendt en lenke til å følge webinaret. Det er derfor viktig at du har oppgitt rett e-postadresse ved påmelding. Du vil også motta lenken til webinaret en time før sendestart. Vi ønsker at du åpner lenken senest fem minutter før webinaret starter.

Opplever du problemer med lenken ta kontakt med oss. 

Dette skjer hos Virke!

Se alle kurs og konferanser
 1. ReisePULS: Sommerferien under strammere økonomi – hvor skal nordmenn reise i sommer?

  Virke reiseliv har oppdatert Reisepuls - en undersøkelse om nordmenns ferieplaner.

 2. Ditt medlemskap fra A til Å

  Hva kan Virke gjøre for deg? I dette webinaret får du en effektiv gjennomgang av alle deler av ditt medlemskap fra politikk, tariff og analyse, til fordelsavtaler og juridiske tjenester med spesielt fokus på deg som daglig leder.

 3. Onlinekurs - Lovpålagt HMS-kurs for øverste leder

  Arbeidsgiver må ha kunnskap om hvilke HMS-krav som gjelder, hva som skal til for å få et godt arbeidsmiljø og hvordan det skal arbeides systematisk med HMS i virksomheten.

Kontakt