Handelskonferansen 2021

Reimagine Retail - for deg med lederansvar i fremtidens handel

 • Oslo Spektrum
  • Kr. 2 900
   Medlem
  • Kr. 4 900
   Ikke medlem

Vi møtes endelig fysisk igjen!

Virkes handelskonferanse 2021 samler hele handelsnæringen i Oslo Spektrum 21. september.

Vi inviterer deg ti år frem i tid, og gir deg verktøy du kan bruke på jobb i morgen.

Virke presenterer et nytt konsept hvor møteplassen er nøkkelen, hvor vi endelig kan treffe bransjekolleger og viktige næringsleverandører igjen. Det vil være flere scener for faglig innhold og inspirasjon, store utstillingsområder med relevante møteplasser og verksteder for kunnskapsløft. Dynamikk, høy stemning og myldrende liv preger årets viktigste handelskonferanse.

Handelskonferansen-skisse.jpg

Program

 • Analyse:

  Stoler du på magefølelsen? Som handelsaktør i et raskt skiftende marked fatter du beslutninger daglig. Har du tilgang på oppdaterte tall og fakta? Vet du faktisk hva kunden din vil ha?  

  Handelskonferansen 2021 gir innblikk i forbrukertrender, innhold fra handelsrapporten 2021/2022 og bruk av data og systemer som hjelper deg å ta beslutninger i dag og for fremtiden.

 • Digitalisering:

  Stadig flere produsenter og leverandører tester ut teknologi som gjør det mulig å vite akkurat hva du trenger og levere det når du trenger der du befinner deg – om det er hjemme hos deg selv, på jobb eller mens du går rundt i byen.  Hvilken rolle tar din virksomhet i denne digitale utviklingen?  

  Aldri har vi visst så mye som i dag, om hvor lite vi vet om i morgen. Teknologi gir uante muligheter og det eneste vi vet er at butikken din ikke er den samme om 10 år. Hvilke muligheter gir bruk av 3D printing, kunstig intelligens, talegjenkjenning og stemmebetaling din butikk de neste 10 årene? Se og test ut ny teknologi i vårt innovasjonslaboratorium under Handelskonferansen 2021.

  Hva skal vi til byen for å gjøre hvis alt kan gjøres på nett? Hva skjer på bygulvet hvis alt kunden trenger leveres hjemme? Hvilke tjenester lokker dine kunder til byen i fremtiden?  

  Flere og flere bor i by og ingen har boder å ha ting i. Delingsøkonomien er avgjørende for menneskers måter å bo på i fremtiden. Hvilke tjenester skal du levere til folk som må leie i stedet for å eie?  

 • Bærekraft:

  Hva skal handelsnæringen tjene penger på hvis vi ikke skal tjene penger på bruk og kast?

  Nordmenn er vinnere i et lite hyggelig mesterskap; Vi er nemlig europamestere i forbruk og ligger rundt 30 prosent over snittet i resten av Europa. Det meste av det vi kjøper brukes én gang og kastes. Hvordan kan vi forlenge levetiden på produktene vi selger? Og hvordan sikrer vi at materialene kan gjenvinnes og brukes til nye produkter når levetiden er over?  

  Vi kan ikke løse morgendagens behov med gårsdagens løsninger. Vi viser deg hvordan handelsnæringen kan se ut i 2030  under årets handelskonferanse – Reimagine retail.

Foredragsholdere

skisse.jpg

Priser

Virke-medlem: 2900 kroner
Ikke-medlem: 4900 kroner

Inkluderer

 • dagsinngang i Oslo Spektrum
 • matservering
 • full oversikt over program, innhold og utstillere i Virke-appen
 • trekning i konkurransen om å vinne tur og billetter til The Big Show i New York 2022

Konferansehotell
Som deltaker på konferansen får du rabatt på opphold hos Clarion The Hub som ligger tett på Oslo Spektrum. For rabattkode, ta kontakt med Sidsel Eide

Grupperabatt

Inntil 5 personer: Medlemmer 8900 kroner, ikke-medlemmer 14900 kroner.

Inntil 10 personer: Medlemmer 14900 kroner, ikke-medlemmer 22900 kroner.

For bestilling av gruppebilletter eller spørsmål rundt grupperabatt, send en e-post til Ingrid Thinn Bjerke