Personvern

11 treff på "Personvern"

  1. Er et inkassoforetak behandlingsansvarlig eller databehandler?

    Er et inkassoforetak behandlingsansvarlig eller databehandler? Virke inkasso mottar mange spørsmål fra medlemmer om hvilken rolle Datatilsynet mener et inkassoforetak har i relasjon til

    https://www.virke.no/bransjer/bransjeartikler/er-et-inkassoforetak-behandlingsansvarlig-eller-databehandler/
  2. Ny Personvernforordning vedtatt i EU

    Jus på en onsdag Strengere krav til behandling av personopplysninger Nytt regelverk for virksomheters behandling av personopplysninger trer i kraft i mai 2018. Det nye regelverket fører

    https://www.virke.no/lovverk-radgiving/jus-arbeidsliv/fagartikler/ny-personvernforordning-vedtatt-i-eu/
  3. Kurs i personvern

    Hege Stensland Sveen Virke ved Virkeadvokatene arrangerer et kurs i personvernregelverket hvor målet med kurset er å gi deltakerne forståelse for hva personvern er, hvilke nye krav

    https://www.virke.no/kurs/arbeidsliv-hr-kurs/kurs-i-personvern/
  4. Frokostmøte om de nye personvernreglene

    Frokostseminar Praktisk info De nye personvernreglene Neste år trer de nye personvernreglene i kraft. Dette medfører nye plikter og større ansvar for alle virksomheter som behandler

    https://www.virke.no/bransjer/bransjeartikler/personvernreglene/
  5. Kundeklubber og personvern

    Kundeklubber og personvern Kundeklubber må passe på hvordan de bruker kundenes personopplysninger. Særlig viktig er medlemmets samtykke og selvbestemmelsesrett over sine personopplysninger. Alle

    https://www.virke.no/lovverk-radgiving/jus-arbeidsliv/fagartikler/kundeklubber-og-personvern/
  6. Personvernombud - trengs det?

    Sensommerprat med våre advokater Personvernombud - trengs det? Det har vært mye snakk om at bedrifter må skaffe seg et personvernombud i forbindelse med at den nye personvernloven

    https://www.virke.no/bransjer/bransjeartikler/personvernombud---trengs-det/
  7. Nye personvernregler vil tidligst tre i kraft i juli i år

    Nye personvernregler vil tidligst tre i kraft i juli i år - Virksomhetene bør følge sin plan for arbeidet med GDPR selv om det nå kommer en utsettelse, sier advokate Hege Stensland

    https://www.virke.no/lovverk-radgiving/jus-arbeidsliv/fagartikler/nye-personvernregler-vil-tidligst-tre-i-kraft-i-juli-i-ar/
  8. Viktig ved håndtering av kopierte ID-kort

    Relevante artikler OBS Noen sider krever innlogging Alt du trenger å vite om personvern (GDPR) GDPR - Er det nødvendig med samtykke til ny personvernerklæring?  Viktig ved håndtering

    https://www.virke.no/bransjer/bransjeartikler/viktig-ved-handtering-av-kopierte-id-kort/
  9. Forslag til ny personopplysningslov på høring

    Forslag til ny personopplysningslov på høring Justis- og beredskapsdepartementet har sendt forslag til ny personopplysningslov på høring. Den nye loven gjennomfører EUs personvernforordning

    https://www.virke.no/lovverk-radgiving/jus-arbeidsliv/fagartikler/forslag-til-ny-personopplysningslov-pa-horing/
  10. Flytt ansvaret fra datarommet til styrerommet

    Behandling av kundedata Slik kommer du i gang Kartlegg hvilke personopplysninger du behandler Sikre at behandlingen er lovlig Utarbeid en klar og forståelig personvernerklæring Oppdater

    https://www.virke.no/lovverk-radgiving/jus-arbeidsliv/fagartikler/-flytt-ansvaret-fra-datarommet-til-styrerommet

Vis flere