Sikkerhet

Vi har satt kriminalitetsbekjempelse og forebygging på agendaen. I samarbeid med politi, politikerne og næringslivet har vi oppnådd både lovendringer og aksjoner, og vi fortsetter å være en aktiv pådriver for et tryggere samfunn. Som medlem av Virke får du råd og veiledning om hvordan du kan forebygge kriminalitet.

Har du utført tilstrekkelig risikovurdering av kriminaliteten i, eller mot, din virksomhet?

Kriminalitets- og sikkerhetsundersøkelsen i Norge 2019 (KRISINO) viser at kun 22 prosent av private virksomheter blant 2500 spurte virksomheter har en skriftlig risikovurdering for vinningskriminalitet som:

 • Underslag
 • Innbrudd
 • Bedrageri gjennom e-post og nettsider

Hele 58 prosent av de som ble utsatt for vinningskriminalitet anmeldte aldri forholdet. Majoriteten begrunner dette med at politiet som regel henlegger saken, mens en annen viktig årsak er at det er for ressurs- og tidkrevende.

Det skal være enkelt å anmelde, derfor har vi utarbeidet enkle skjemaer du kan laste ned og sende til den lokale politistasjonen.

Kontakt oss om du ønsker bistand i forbindelse med en sikkerhetsvurdering, eller anmeldelse dersom skaden allerede har skjedd.

Kontakt

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene