Forsikringer og tariffavtaler for Ideell og frivillighet

Få tilbud på forsikring

Medlemskapet i Virke gir deg tilgang til personlig service og kunnskap om ditt forsikringsbehov. Vårt oppdrag er å hjelpe din virksomhet til en trygg hverdag der ansatte, daglig drift og eiendeler er riktig forsikret.

Mange tariffavtaler har bestemmelser om særskilte forsikringsordninger for de ansatte. Da er det viktig at dere som arbeidsgiver sørger for at forsikringene til enhver tid er i tråd med gjeldende tariffavtaler.

Virke Forsikring kjenner tariffavtalene, og hjelper medlemmene med profesjonell rådgivning og etablering av forsikring som møter tariffavtalenes bestemmelser.

For alle våre kunder garanterer vi erstatningsoppgjør i tråd med tariffavtalenes bestemmelser.  

Spørsmål?

Kontakt oss gjerne!

Telefon: 40 00 20 21 
E-post: 

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

  • Juridisk bistand og rådgivning

    Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

  • Analyser og innsikt

    Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

  • Fordelsavtaler og rabatter

    Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.