Kunnskap og teknologi

Forsikring er et viktig ansattgode, spesielt i kompetansevirksomheter innen bransjene kunnskap og teknologi. Som medlem i Virke kan du velge i et bredt spekter av konkurransedyktige personalforsikringer for dine ansatte.

Få tilbud på forsikring

Medlemskapet i Virke gir deg tilgang til personlig service og kunnskap om ditt forsikringsbehov. Vårt oppdrag er å hjelpe din virksomhet til en trygg hverdag der ansatte, daglig drift og eiendeler er riktig forsikret.

 • Forsikringene for  Kunnskap og teknologi  omfatter alt fra lovpålagt yrkesskadeforsikring til spesialtilpassede og løsninger.

 • Du får samlet alle forsikringene på ett sted med enkel og god oversikt.

 • Våre forsikringsspesialister hjelper deg slik at du blir riktig forsikret.

 • Du kan kjøpe en rekke tilleggsforsikringer tilpasset nettopp din virksomhet.  

Spørsmål?

Kontakt oss gjerne!

Telefon: 40 00 20 21 
E-post: 

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene