Eiendeler og bygninger

Forsikring er for deg som skal forsikre bygninger, eiendeler og varer. I tillegg kan eiendomsforsikring inneholde avbruddsforsikring og entreprenørforsikring eller prosjektforsikring.

 • Avbrudd/Driftstap

  Forsikringen brukes for å holde liv i bedriften hvis den blir satt ut av spill, for kortere eller lengre tid, etter en større erstatningsmessig skade.

  Les mer om forsikringen.

 • Bygningsforsikring

  Forsikringen skal sikre eierens økonomiske interesser hvis bygningen skades.

  Les mer om bygningsforsikring.

 • Cyberforsikring

  Cyberangrep er en ekstern trussel som har til hensikt å skade, forstyrre eller overbelaste datasystemet. Når en ansatt for eksempel åpner et infisert vedlegg i en mail (malware) aktiveres et program i bedriftens datamiljø som kan skade brukerens pc. En utbredt variant er ransomware, som hindrer tilgang til datasystemet, samtidig som det kreves løsepenger for å oppheve hindringen.

  Les mer om cyberforsikring.

 • Håndverkerforsikring

  Håndverkerforsikring er en forsikringspakke som er skreddersydd for håndverkere. Den inneholder de viktigste forsikringene for å sikre at driften fortsetter som før, dersom uhellet er ute, i tillegg til at den ivaretar kravene til forsikring etter Norsk Standard.

  Les mer om håndverkerforsikringen.

 • Nærings – bedriftsforsikring

  Næringsforsikring inneholder ansvarsforsikring, forsikring av bedriftens eiendeler og stans i driften som følge av skade. Dette er de viktigste forsikringene for å sikre at driften fortsetter som før, dersom uhellet er ute.

  Les mer forsikringen.

Fyll ut skjema - motta uforpliktende tilbud

Ved å sende inn informasjon, aksepterer du at vi behandler og oppbevarer personopplysninger som ligger vedlagt. Innsendte personopplysninger vil bli slettet innen 3 måneder dersom dere ikke ønsker å benytte dere av vårt tilbud.

Spørsmål?

Kontakt oss gjerne!

Telefon: 40 00 20 21 
E-post: 

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene