Eiendeler og bygninger

Forsikring er for deg som skal forsikre bygninger, eiendeler og varer. I tillegg kan eiendomsforsikring inneholde avbruddsforsikring og entreprenørforsikring eller prosjektforsikring.

Fyll ut skjema - motta uforpliktende tilbud

Ved å sende inn informasjon, aksepterer du at vi behandler og oppbevarer personopplysninger som ligger vedlagt. Innsendte personopplysninger vil bli slettet innen 3 måneder dersom dere ikke ønsker å benytte dere av vårt tilbud.

 • Avbrudd/Driftstap

  Forsikringen brukes for å holde liv i bedriften hvis den blir satt ut av spill, for kortere eller lengre tid, etter en større erstatningsmessig skade.

  Les mer om forsikringen.

 • Bygningsforsikring

  Forsikringen skal sikre eierens økonomiske interesser hvis bygningen skades.

  Les mer om bygningsforsikring.

 • Cyberforsikring

  Cyberangrep er en ekstern trussel som har til hensikt å skade, forstyrre eller overbelaste datasystemet. Når en ansatt for eksempel åpner et infisert vedlegg i en mail (malware) aktiveres et program i bedriftens datamiljø som kan skade brukerens pc. En utbredt variant er ransomware, som hindrer tilgang til datasystemet, samtidig som det kreves løsepenger for å oppheve hindringen.

  Les mer om cyberforsikring.

 • Håndverkerforsikring

  Håndverkerforsikring er en forsikringspakke som er skreddersydd for håndverkere. Den inneholder de viktigste forsikringene for å sikre at driften fortsetter som før, dersom uhellet er ute, i tillegg til at den ivaretar kravene til forsikring etter Norsk Standard.

  Les mer om håndverkerforsikringen.

 • Nærings – bedriftsforsikring

  Næringsforsikring inneholder ansvarsforsikring, forsikring av bedriftens eiendeler og stans i driften som følge av skade. Dette er de viktigste forsikringene for å sikre at driften fortsetter som før, dersom uhellet er ute.

  Les mer forsikringen.

Spørsmål?

Kontakt oss gjerne!

Telefon: 40 00 20 21 
E-post: 

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.