Pensjonsforsikring

Pensjon er et veldig viktig ansattgode. Valgmulighetene er mange, og interessen og kompetansen til de ansatte øker. Vi har forhandlet frem en av markedets beste pensjonsordninger Virkes medlemmer. For din virksomhet betyr dette reduserte kostnader, bedre betingelser og mye tid spart.

I samarbeid med Storebrand tilbyr veiledning og helhetlig rådgivning for både de ansatte og ledelsen. I samarbeid med Storebrand tilbyr veiledning og helhetlig rådgivning for både de ansatte og ledelsen. Les mer om Virkes Pensjonstilbud hos Storebrand

Fyll ut skjema - motta uforpliktende tilbud på pensjonsavtale

Ved å sende inn informasjon, aksepterer du at vi behandler og oppbevarer personopplysninger som ligger vedlagt. Innsendte personopplysninger vil bli slettet innen 3 måneder dersom dere ikke ønsker å benytte dere av vårt tilbud.

Spørsmål?

Kontakt oss gjerne!

Telefon: 40 00 20 21 
E-post: 

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

  • Juridisk bistand og rådgivning

    Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

  • Analyser og innsikt

    Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

  • Fordelsavtaler og rabatter

    Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.