Pensjonsforsikring

Pensjon er et veldig viktig ansattgode. Valgmulighetene er mange, og interessen og kompetansen til de ansatte øker. Vi har forhandlet frem en av markedets beste pensjonsordninger Virkes medlemmer. For din virksomhet betyr dette reduserte kostnader, bedre betingelser og mye tid spart.

I samarbeid med Storebrand tilbyr veiledning og helhetlig rådgivning for både de ansatte og ledelsen. I samarbeid med Storebrand tilbyr veiledning og helhetlig rådgivning for både de ansatte og ledelsen. Les mer om Virkes Pensjonstilbud hos Storebrand

Fyll ut skjema - motta uforpliktende tilbud på pensjonsavtale

Ved å sende inn informasjon, aksepterer du at vi behandler og oppbevarer personopplysninger som ligger vedlagt. Innsendte personopplysninger vil bli slettet innen 3 måneder dersom dere ikke ønsker å benytte dere av vårt tilbud.

Spørsmål?

Kontakt oss gjerne!

Telefon: 40 00 20 21 
E-post: 

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene