Kurs i presentasjonsteknikk

Velkommen til vårt kurs i presentasjonsteknikk – ditt nøkkelverktøy for å oppnå større gjennomslagskraft i ethvert forum!

Kurset passer for

Dette kurset er skreddersydd for ledere og mellomledere som ønsker å mestre kunsten å presentere med innflytelse og selvtillit, uansett hvor de befinner seg i organisasjonen, og som:

 • Holder presentasjoner foran større publikum, enten det er i konferanser, seminarer eller kundemøter.
 • Presenterer jevnlig i teammøter, prosjektmøter eller på viktige styremøter.
 • Ønsker å styrke sin selvsikkerhet og komfort på scenen.
 • Vil ha praktisk trening og konkrete verktøy de kan umiddelbart ta i bruk for å løfte sin presentasjonsevne til nye høyder.

Kursinnhold

 1.  Trygghet og selvsikkerhet på scenen: Lær hvordan du takler nervøsitet og blir komfortabel på scenen. Vi gir deg verktøyene for å bygge selvtillit og mestre enhver presentasjonssituasjon.
 2. Kroppsspråk, tonefall og blikkontakt: Utforsk kroppsspråkets kraft og hvordan riktig tonefall og blikkontakt kan forsterke ditt budskap. Oppnå en dypere forbindelse med ditt publikum.
 3. Fange og holde publikums oppmerksomhet: Lær teknikker for å fange publikums oppmerksomhet fra starten og beholde den gjennom hele presentasjonen. Oppdag hemmelighetene bak engasjerende storytelling.
 4. Tydelig budskapsformidling: Master kunsten å formidle budskapet ditt tydelig og minneverdig. Unngå misforståelser og nå ditt publikum på et dypere nivå.
 5. Effektiv bruk av PowerPoint: Få innsikt i hvordan du kan bruke visuelle hjelpemidler som PowerPoint for å støtte og forbedre din presentasjon, ikke distrahere fra den.
 6. Publikumsanalyse: Forstå ditt publikum bedre ved å lære teknikker for publikumsanalyse. Tilpass din presentasjon til deres behov og forventninger.

Læringsutbytte

Etter kurset vil du ha konkrete verktøy du kan bruke umiddelbart. Vår erfaring viser at deltakerne opplever betydelig personlig vekst gjennom praktisk trening i trygge omgivelser.

Du vil kunne

 • Presentere med selvtillit og overbevisning.
 • Bruke kroppsspråk og tonefall for å maksimere innvirkningen.
 • Fange og holde publikums oppmerksomhet.
 • Levere budskapet ditt tydelig og minneverdig.
 • Tilpasse deg ulike publikumsbehov.


Din reise mot å bli en dyktigere og mer selvsikker presentatør starter her! Meld deg på vårt kurs i presentasjonsteknikk, og ta det første skrittet mot å bli en formidler som skiller seg ut og inspirerer. Sammen vil vi hjelpe deg med å nå nye høyder i din kommunikasjonsevne.

Kursholdere

 • Vishal Kaura

  Vishal Kaura har lidenskap for kommunikasjon og presentasjonsteknikk, og holder foredrag og kurs for næringslivet innen disse temaene. Vishal ønsker å bygge autentiske og bevisste foredragsholdere som kan skape en reell påvirkning ved å ta i bruk kraftfulle verktøy. Kåret til norgesmester i tale, og finalist på europamesterskap i tale. Han er siviløkonom, med 12 års erfaring fra finansbransjen og jobber for tiden som strategisk rådgiver i IT-bransjen.

 • Annika Hedström

  Annika Hedström er 2017 Europamester i tale, og ble i 2013 verdensmester i debatt. Hun holder en rekke kurs innen tale- og presentasjonsteknikk, i tillegg til kurs innen kommunikasjon. Hun er overbevisst om at øvelse er det som har størst effekt, både for å skape selvtillit på scenen og for å få anledning til å jobbe gjennom material med tilbakemeldinger underveis.

Ofte stilte spørsmål

 • Er det servering på kurset?

  Deltakeravgiften dekker full bevertning.

  • Morgen: Kaffe/te og frukt
  • Formiddag: Lunsj
  • Ettermiddag: Kaffe/te og kake
  • Halvdagskurs har lett servering i kurslokalet

 • Hvilke påmeldingsregler gjelder?

  • Ved avmelding belastes 20 % av deltakeravgiften, minimum 500 kroner.
  • Påmelding er bindende etter 14 dager før kursdato, og eventuell av-melding må skje skriftlig. Ved avmelding etter 14 dager før kursdato belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre i virksomheten.
  • Vi tar forbehold om endringer i programmet som skyldes forhold utenfor vår kontroll.
  • Vi tar forbehold om avlysning av kurs frem til 14 dager før kursstart. Vi kan ikke være økonomisk ansvarlig for eventuelle utgifter som for eksempel reiseutgifter ved en avlysning.
 • Vil det bli delt ut undervisningsmateriell?

  Å delta på et kurs eller en konferanse er en intensiv læringsopplevelse. For at du skal få best mulig utbytte av din deltakelse blir det utdelt eller tilsendt undervisningsmateriell på de fleste av våre kurs.

 • Er kurslokale tilrettelagt funksjonshemmede?

  De fleste av våre kurssteder er tilrettelagt for funksjonshemmede.
  Gi beskjed om eventuelle funksjonshemminger sammen med påmeldingen, slik at vi kan tilrettelegge på best mulig måte.
  Hvis kursstedet ikke har nødvendige fasiliteter kan kursavgiften refunderes.

 • Kan kurset leveres bedriftsinternt?

  Vi kan tilby kurs fra vår kursportefølje som bedriftsinternt kurs for Virke medlemmer på forespørsel.

  Kursene arrangeres i deres eller våre lokaler, alt etter hva som passer best.

  Bedriftsinterne kurs

 • Har du spørsmål om et kurs?

  Kontakt oss på

  Tlf 22 54 17 00 eller

  e-post 

Gode råd, rett i innboksen!

Hold deg oppdatert på det som rører seg innen norsk arbeidsliv, få gode råd til hvordan du tilpasser deg og motta invitasjoner til kurs, frokostmøter og webinarer.

Du kan melde deg av når som helst.

Snart i mål...

Smart valg!

Vi holder deg oppdatert på det som rører seg innen norsk arbeidsliv. 

Dette skjer hos Virke!

Se alle kurs og konferanser
 1. Grunnkurs i arbeidsmiljø/HMS - 40 timer

  Dette er et lovpålagt 40 timers kurs for verneombud og arbeidsmiljøutvalg. Vi gir deg den grunnleggende innføringen i regelverket, arbeidsmiljøfaktorer, rollefordelingen og hvordan man bygger et godt arbeidsmiljø.

 2. Kurs i presentasjonsteknikk

  Velkommen til vårt kurs i presentasjonsteknikk – ditt nøkkelverktøy for å oppnå større gjennomslagskraft i ethvert forum!

 3. Arrangerer du treningsreiser?

  En rekke treningssentre og personlige trenere tilbyr treningsreiser for sine medlemmer. For mange er dette et utmerket initiativ som fremmer treningsmotivasjon og lojalitet blant medlemmene.

 4. Onlinekurs i teamledese

  Slik kan du inspirere og videreutvikle ditt team for nå organisasjonens mål. 

 5. Effektiv tidsutnyttelse med kunstig intelligens: Et kurs i fremtidsrettet produktivitet - Online

  Ønsker du å lære mer om kunstig intelligens og hvordan du kan ta i bruk teknologier som ChatGPT til å bli mer effektiv og produktiv? Da de er dette kurset for deg! I dette kurset får du en grunnleggende introduksjon til bruk av kunstig intelligens. Itera sine KI-eksperter vil gi deg faglig påfyll i kunstig intelligens og du vil heve kompetansen din for hvordan man kan bruke KI-verktøy for å frigjøre tid.

Kontakt

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene