Kvinne i Virkes kontorlandsskap

Det er fordelaktig å være medlem i Virke

Virke er bindeleddet mellom arbeidsgiverne og myndighetene. Vi kjemper for at medlemsvirksomhetene får gjennomslag for sine interesser når fremtidens arbeidsliv formes. Vi utfordrer dem som styrer landet, oss selv og våre motparter for å finne enda bedre løsninger.

Dette er inkludert i medlemskapet

Medlemmer får tilgang til rådgivere med spisskompetanse på ulike fagområder innen politikk, juss, tariff og lønn, lederstøtte og markedsanalyse:

 • Politisk påvirkning

  Virke jobber med myndighetskontakt og påvirkning for å skape gode rammebetingelser for bransjene vi representerer og for enkeltmedlemmer. Som medlem i Virke har du en sterk interesseorganisasjon med slagkraftige bransjefelleskap i ryggen. Dette er Virke
 • Rådgivningstelefonen

  Har du spørsmål knyttet til tariff og lønn, eller små og store utfordringer innen forretningsjuridiske og arbeidsrettslige områder? Våre rådgivere og advokater hjelper deg med det aller meste, innenfor medlemskapets rammer. 
 • Et av Norges ledende advokatmiljøer

  Virkeadvokatene jobber tett på medlemmene og har god bransjekunnskap. Vi har erfaring fra private advokatfirmaer, domstolene og departementer. Miljøet består av en arbeidsrettslig og en forretningsjuridisk avdeling.
 • Analyse og bransjeutvikling

  Virke leverer analyser, indekser og innsikt innen et bredt spekter av bransjer. Vi utvikler skreddersydde rapporter som sammenfaller med dine behov og som gir deg den informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene. 
 • Fordelsavtaler

  Medlemmer kan velge i en bredde av fordelsavtaler som kan gi besparelser opp til 40 % for virksomheten:
  - Forsikring
  - Telefon, internett og TV
  - Strøm
  - Drivstoff
  - Bemanningsavtalen
  - Rekvisita, emballasje og profileringsartikler/arbeidsklær.
  Se alle 

Medlemmer får også medlemspris på Virkes kurs