Virke Handlekraft

Handlekraft 2021 - en undersøkelse om bærekraft i handels- og tjenestenæringen.

Analysebyrået Opinion har på vegne av Virke spurt nesten 650 ledere i handels- og tjenestenæringen om hva de faktisk gjør for å bli mer bærekraftige.

Spørsmålene spenner fra grunnleggende arbeid, som å sortere avfall og redusere energibruk i bygg, til samarbeid med leverandører og utvikling av nye tjenester og forretningsmodeller. Med en slik undersøkelse ønsker vi å gi et ærlig bilde av status for omstilling i bredden av norsk næringsliv. I denne rapporten kan du lese om svarene og innsikten fra Handlekraft 2021.

Bestill rapporten

Etter bestilling vil du motta rapporten på e-post innen kort tid.

 • med medlemskap i VirkeGratis
 • uten medlemskapGratis

Logg inn for å få medlemspris. Logg inn

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.