Rammevilkår

Næringslivet skal stå for den vesentlige delen av kutt i klimagassutslipp. Det må tas vesentlig større hensyn til miljø og press på natur og naturressurser. Næringslivet spiller en viktig rolle for å redusere fattigdom gjennom å inkludere flere i arbeidslivet og bidra til utvikling.

For å lykkes med en grønn omstilling, bidra til verdiskaping og skape flere arbeidsplasser er det avgjørende at norske bedrifter og eiere har rammevilkår som gjør at de kan konkurrere og innovere. Dette må støttes opp av en skatte- og avgiftspolitikk som gir virksomhetene råd til å investere i grønnere og mer bærekraftige løsninger. Vi må også ha en teknologi- og forskningsutvikling som gir bedriftene verktøyene de trenger.

Rapport

Kulturlivets klimapåvirkning

Hvordan kan kulturfeltet kutte i utslipp av klimagasser? Det forsøker denne rapporten å svare på ved å gi en oversikt over klimapåvirkningen fra kultursektoren, og eksempler på hvordan ulike aktører i sektoren jobber for å kutte utslippene sine.

Kontakt

Medlemskap i Virke

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene