Siste oppdateringer for denne avtalen

 • : Oppgjøret er vedtatt for Industrioverenskomsten

  Virke kom 15. april 2024 til enighet med Fellesforbundet om revisjon av Byggfagsavtalen, Industrioverenskomsten og Landsoverenskomst for Hotell- og Restaurantvirksomheter. Svarfrist var satt til 8. mai 2024, og resultatet er nå godkjent.

  Dette innebærer at Virkes medlemsvirksomheter nå kan effektuere resultatene.

 • : Resultatet for mellomoppgjøret 2023 mellom LO og Virke kan iverksettes

  Virke kom til enighet med LO og YS i årets mellomoppgjør mandag kveld, 8. mai 2023.  

  Svarfrist var satt til tirsdag 23. mai, og partene har nå meddelt at resultatet er godkjent. Dermed kan resultatet effektueres.

 • : Enighet om endringer i Industrioverenskomsten

  Fellesforbundet og Virke har den 13. juni 2022 kommet til enighet om endringer i Industrioverenskomsten. Resultatet er godkjent av begge parter og kan effektueres.

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene