Minstelønnssatser

Lønnssatser per 1. april 2023

 

Kr/t

Grunnlønn

231,50

Siste oppdateringer for denne avtalen

 • : Enighet om Kranoverenskomsten

  Det ble enighet mellom Virke og Fellesforbundet samt Yrkestrafikkforbundet (YTF) i forhandlingene onsdag 5. juni. 

  Vedtakelsesfrist for oppgjøret er 25. juni.

 • : Resultatet for mellomoppgjøret 2023 mellom LO og Virke kan iverksettes

  Virke kom til enighet med LO og YS i årets mellomoppgjør mandag kveld, 8. mai 2023.  

  Svarfrist var satt til tirsdag 23. mai, og partene har nå meddelt at resultatet er godkjent. Dermed kan resultatet effektueres.

 • : Resultatet fra forhandlingene 23. juni om revisjon av Kranoverenskomsten med Yrkestrafikkforbundet (YTF) og Fellesforbundet er godkjent og kan effektueres

  Det er gitt et generelt tillegg på 4 kr per time, som gis til alle. Ny minstelønnssats, inkludert det generelle tillegget, er avtalt til kr 224 per time med virkning fra 1. juni 2022.

  Av tekstmessige endringer er det tatt inn en egen bestemmelse om kompetanse, etter- og videreutdanning. I tillegg er det det tatt inn bestemmelse om vernebriller og arbeidstøy.

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene