Minstelønnssatser

Lønnssatser per 1. april 2023

 

Per time

Grunnlønn

231,50

Siste oppdateringer for denne avtalen

 • : Resultatet for mellomoppgjøret 2023 mellom YS og Virke kan iverksettes

  Virke kom til enighet med LO og YS i årets mellomoppgjør mandag kveld, 8. mai 2023.  

  Svarfrist var satt til tirsdag 23. mai, og partene har nå meddelt at resultatet er godkjent. Dermed kan resultatet effektueres.

 • : Resultatet fra forhandlingene 23. juni om revisjon av Kranoverenskomsten med Yrkestrafikkforbundet (YTF) og Fellesforbundet er godkjent og kan effektueres

  Det er gitt et generelt tillegg på 4 kr per time, som gis til alle. Ny minstelønnssats, inkludert det generelle tillegget, er avtalt til kr 224 per time med virkning fra 1. juni 2022.

  Av tekstmessige endringer er det tatt inn en egen bestemmelse om kompetanse, etter- og videreutdanning. I tillegg er det det tatt inn bestemmelse om vernebriller og arbeidstøy.

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.