Siste nytt for denne avtalen

 • : Enighet om Overenskomst for farmasøyter i apotek

  Virke og Norges Farmaceutiske Forening (NFF) kom til enighet i forhandlingene om Overenskomsten for farmasøyter i apotek tirsdag 7. mai 2024.

  Overenskomsten er uten lønnssatser, og lønnsreguleringen er et resultat av lokale forhandlinger.

  Resultatet er godkjent ved signering av protokollen og kan iverksettes.

 • : Hovedtariffoppgjøret 2022: Enighet med Farmaceutene om overenskomst for farmasøyter i apotek

  Resultat for farmasøyter i Virkes apotek: Utvalgsarbeid om arbeidstid og endring i bestemmelsen om pause. 

  Det ble avtalt én endring i overenskomsten, hvor det presiseres at pausen så langt det er praktisk mulig skal legges til midt i arbeidstiden.

  Videre er det avtalt et viktig utvalgsarbeid om utfordringer knyttet til arbeidstidsplanlegging. Virke er godt fornøyd med at partene er enige om å jobbe både lokalt og sentralt med denne tematikken.

  Resultatet er akseptert og godkjent ved forhandlingenes avslutning. Merk at overenskomsten ikke har lønnssatser, og at lønnsoppgjøret fullt og helt forhandles lokalt.

  Resultatet fra de lokale forhandlingene effektueres med virkningsdato 1. april 2022. Forhandlingene skal baseres på lønnsmassen pr. 31. mars 2022.

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene