Siste nytt for denne avtalen

 • : Hovedtariffoppgjøret 2022: Enighet med Farmaceutene om overenskomst for farmasøyter i apotek

  Resultat for farmasøyter i Virkes apotek: Utvalgsarbeid om arbeidstid og endring i bestemmelsen om pause. 

  Det ble avtalt én endring i overenskomsten, hvor det presiseres at pausen så langt det er praktisk mulig skal legges til midt i arbeidstiden.

  Videre er det avtalt et viktig utvalgsarbeid om utfordringer knyttet til arbeidstidsplanlegging. Virke er godt fornøyd med at partene er enige om å jobbe både lokalt og sentralt med denne tematikken.

  Resultatet er akseptert og godkjent ved forhandlingenes avslutning. Merk at overenskomsten ikke har lønnssatser, og at lønnsoppgjøret fullt og helt forhandles lokalt.

  Resultatet fra de lokale forhandlingene effektueres med virkningsdato 1. april 2022. Forhandlingene skal baseres på lønnsmassen pr. 31. mars 2022.

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.