Siste oppdateringer for denne avtalen

 • : Overenskomst Virke-Tekna løper videre i ett år

  Overenskomsten er forlenget i ett år fordi den ikke ble sagt opp av noen av partene ved årets tariffoppgjør. Det betyr at den løper videre uten endringer. 

  Dersom partene evt. blir enige om å forlenge tariffavtalen frem til hovedoppgjøret 2024, sender Virke ut informasjon om dette.

 • : Enighet mellom Virke og Tekna

  Virke og Tekna ble i forhandlinger 14. september enige om revisjon av overenskomsten mellom partene. Nytt i overenskomsten er at AFP- og sliterordningen nå er tatt inn som en egen bestemmelse og egne bilag. 

  I hovedtariffoppgjøret 2018 ble det avtalt mellom Virke og Tekna at AFP skulle bli en del av overenskomstene fra 1. juni 2019. Som en følge av dette er tidligere bestemmelse om at bedrifter selv kan velge å finansiere eventuelle utbetalinger istedenfor å stå tilsluttet tidligere sluttvederlagsordning, nå tatt ut. For øvrig videreføres avtalens bestemmelser uendret.

  Last ned protokoll her

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene