Siste oppdateringer for denne avtalen

 • : Overenskomst Virke-Tekna løper videre i ett år

  Overenskomsten er forlenget i ett år fordi den ikke ble sagt opp av noen av partene ved årets tariffoppgjør. Det betyr at den løper videre uten endringer. 

  Dersom partene evt. blir enige om å forlenge tariffavtalen frem til hovedoppgjøret 2024, sender Virke ut informasjon om dette.

 • : Enighet mellom Virke og Tekna

  Virke og Tekna ble i forhandlinger 14. september enige om revisjon av overenskomsten mellom partene. Nytt i overenskomsten er at AFP- og sliterordningen nå er tatt inn som en egen bestemmelse og egne bilag. 

  I hovedtariffoppgjøret 2018 ble det avtalt mellom Virke og Tekna at AFP skulle bli en del av overenskomstene fra 1. juni 2019. Som en følge av dette er tidligere bestemmelse om at bedrifter selv kan velge å finansiere eventuelle utbetalinger istedenfor å stå tilsluttet tidligere sluttvederlagsordning, nå tatt ut. For øvrig videreføres avtalens bestemmelser uendret.

  Last ned protokoll her

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.