Snarveier

Minstelønnssatser

Lønnssatser 1. april 2021:

Minstelønnssatser

189,33 kr per time

Minstelønnssatser for unge arbeidstakere under 18 år

128,81 kr per time

Siste nytt for denne avtalen

 • : Mellomoppgjøret er vedtatt – Informasjon om resultatet for denne avtalen

  Resultatet innebærer at alle ansatte som er omfattet av overenskomsten skal ha generelle tillegg på kr 2,25 og kr 1 pr time. Til sammen skal altså alle ansatte gis en økning av timelønnen på kr 3,25.

  Tilleggene gis til alle som er omfattet av overenskomsten, uavhengig av hvilken lønn de har før oppgjøret – og skal gis med virkning fra 1. april 2021.

  Minstelønnssatsene er hevet tilsvarende (kr 3,25).

  Garantiordningen for Parkeringsselskapsoverenskomsten Virke / Norsk Arbeidsmandsforbund innebærer at det fra 1. april 2021 også gis et garantitillegg på kr. 1,64,- per time. Samlet er det altså gitt tillegg på kr. 4,89 per time. Minstelønnssatsene er hevet tilsvarende, dvs generelt tillegg, lavlønnstillegg og garantitillegg på kr 4,89 per time.

  Se lønnssatsene her

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.