Siste nytt for denne avtalen

 • : Forhandlinger mellom Virke og Norsk Filmforbund

  Virke og Filmforbundet forhandler om Spillefilmoverenskomsten, TV-dramaoverenskomsten og TV-underholdningsoverenskomsten. Forhandlingene foregår 14. og 16. mai.

 • : Enighet mellom Virke og Norsk Filmforbund i mellomoppgjøret 2023

  Virke og Norsk Filmforbund kom til enighet 26. juni 2023. Resultatet av mellomoppgjøret er en økning på 5,2 % i minstelønnssatsene ved områdene: TV-drama, spillefilm og TV-underholdning.

  Virkningstidspunkt for økningen er satt til 1. juni for TV-drama og spillefilm, og 1. september for TV-underholdning.

 • : Revisjon av Spillefilmsoverenskomsten mellom Norsk Filmforbund og Virke

  Virke ble 2. juni enig med Norsk Filmforbund om revisjon av Spillefilmsoverenskomsten. Svarfristen var satt til 17. juni, og nå har Filmforbundet meddelt at resultatet er godkjent. Dermed kan resultatet effektueres.

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene