Siste oppdateringer for denne avtalen

 • : Forhandlinger mellom Virke og Norsk Filmforbund

  Virke og Filmforbundet forhandler om Spillefilmoverenskomsten, TV-dramaoverenskomsten og TV-underholdningsoverenskomsten. Forhandlingene foregår 14. og 16. mai.

 • : Enighet mellom Virke og Norsk Filmforbund i mellomoppgjøret 2023

  Virke og Norsk Filmforbund kom til enighet 26. juni 2023. Resultatet av mellomoppgjøret er en økning på 5,2 % i minstelønnssatsene ved områdene: TV-drama, spillefilm og TV-underholdning.

  Virkningstidspunkt for økningen er satt til 1. juni for TV-drama og spillefilm, og 1. september for TV-underholdning.

 • : Resultatet for TV-dramaoverenskomsten er vedtatt

  Svarfristen var satt til 17. juni, og nå har Filmforbundet meddelt at resultatet for Spillefilmsoverenskomsten er godkjent. Dermed kan resultatet effektueres.

 • : Brudd i forhandlingene om TV-Dramaoverenskomsten mellom Virke og Norsk Filmforbund

  Etter fellesmøter og særmøter ble det brudd i forhandlingene mellom Virke og Filmforbundet 3. juni. Partene kom siden til enighet 12. juni. Resultatet skal på uravstemning.

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene