Mangfoldsnettverk

Mangfoldsledelse og inkludering er ikke bare ord på papiret, men et kontinuerlig arbeid som krever innsikt, kunnskap og engasjement. Vårt nettverk gir deg muligheten til å samarbeide med likesinnede som står overfor lignende utfordringer.

Hvorfor bli med i Virkes mangfoldsnettverk?

Virkes nettverk er et pulserende fellesskap der du kan engasjere deg med andre ledere. Dere vil drøfte utfordringer, utveksle erfaringer og skape verdifulle forbindelser.

Du vil ha tilgang til:

Faglig input: Du vil få innsikt i forskning, gode verktøyene og strategier som vil hjelpe deg med å forme et mer inkluderende arbeidsmiljø.

Gode sparringspartnere: Nettverket gir deg muligheten til å engasjere deg i meningsfulle samtaler med andre HR-ansvarlige som jobber med mangfoldsledelse. Sammen kan dere dele erfaringer, utfordringer og suksesshistorier, og på den måten lære av hverandre og vokse sammen.

Innsikt fra praktiske eksempler: Vi vet at det å se hvordan andre virksomheter har håndtert mangfold og inkludering, kan gi verdifull innsikt. Gjennom casestudier og eksempler vil du få en forståelse av ulike tilnærminger og deres resultater.

Nettverksleder

 • Lisa Cooper

  Sosial entreprenør og daglig leder av Catalysts

  Lisa er en av pionerene i Norge innen DEI og har jobbet i feltet i over 16 år. Mens hun jobbet med Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) i 2006-2008, hadde hun ansvar for strategisk utvikling av mangfold og integrering for Norge og har siden 2008 ledet sin egen konsulent praksis.  Karrieren hennes inkluderer 35 års internasjonal erfaring og over 20 års topp ledererfaring fra privat og offentlig sektor. Hun har bodd og jobbet i fire land og sitter i flere styrer i privat, offentlig og humanitær sektor.  Lisa er også grunnlegger og administrerende direktør i flere sosiale virksomheter i Norge som har fokus på å skape sosial endring med fokus på mangfold og inkludering, veiledning, kunst, kultur og ungdom.

Samlinger

Nettverket samles fire ganger per år. Alle samlingene er halvdagssamlinger fra 12:00 – 16:00 inkludert lunsj, hvorav én samling avsluttes med middag.

Pris

Prisen for nettverksmedlemskapet er kroner 13 990 kroner eks mva. Prisen inkluderer administrasjon og ledelse av nettverket, faginnhold, lunsj og én middag.

Bli med i nettverket!

Vi kontakter deg for en hyggelig samtale om dette er nettverket for deg

Er du nysgjerrig på et av våre nettverk?

Ta kontakt eller bli kontaktet for en hyggelig prat!

Medlemskap i Virke

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene