Siste oppdateringer for denne avtalen

 • : Hovedoppgjøret 2024 er godkjent og resultatet kan iverksettes

  Virke ble onsdag 19. juni 2024 enig med arbeidstakerorganisasjonene på HUK-området om hovedoppgjøret 2024 for Landsoverenskomst for utdanning.

  Svarfrist var satt til torsdag 4. juli og alle arbeidstakerorganisasjonene har nå meddelt at resultatet er godkjent. Oppgjøret er dermed vedtatt og resultatet kan iverksettes.

  HUK-oppgjøret 2024 er et hovedoppgjør og det er forhandlet både om lønnstillegg og endringer i overenskomsten. De avtalte endringene følger av protokollen fra HUK-oppgjøret 2024 (del1).

  Tariffnytt med nærmere informasjon om resultatet sendes til virksomhetene som er bundet av avtalene.

  Oppdatert overenskomst vil bli publisert så snart den er klar.

 • : Enighet i forhandlingene på HUK-området

  Onsdag 19. juni ble det enighet i første del av HUK-forhandlingene. Enigheten omfatter følgende overenskomster:

  Resultatet skal ikke effektueres før det er vedtatt av arbeidstakerorganisasjonene. Vedtakelsesfristen er satt til 4. juli 2024.

 • : Resultatet for mellomoppgjøret 2023 kan iverksettes

  Virke ble mandag 19. juni 2023 enig med avtalepartene på HUK-området om mellomoppgjøret 2023 for Landsoverenskomst for utdanning.

  Svarfrist var satt til torsdag 29. juni 2023, og alle arbeidstakerorganisasjonene har nå meddelt at resultatet er godkjent. Oppgjøret er dermed vedtatt og resultatet kan nå iverksettes.

  HUK-oppgjøret 2023 er et mellomoppgjør og det er kun lønnstillegg det er forhandlet om. De avtalte endringene følger av protokollen fra HUK-oppgjøret 2023.

  Tariffnytt med nærmere informasjon om resultatet sendes til virksomhetene som er bundet av avtalene.

 • : Tariffoppgjøret 2022 for Landsoverenskomst for utdanning – Resultatet kan effektueres

  Virke har nå fått svar fra alle fagforeningene med partsforhold i overenskomsten. Tariffoppgjøret er dermed godkjent av alle parter. Resultatet kan iverksettes og effektueres.

  Se protokollen for flere detaljer

  Tariffnytt med nærmere informasjon om resultatet sendes til virksomhetene som er bundet av avtalene.

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene