Trening

Dame i treningstøy

Virke Trenings oppdrag er å samle bransjen for å på den måten bidra til økt profesjonalisering.

I tillegg til å gi medlemsservice og rådgiving, tilrettelegger vi for møteplasser og nettverk for kompetanseutvikling og erfaringsdeling. Våre viktigste strategiske satsingsområder er for tiden knyttet til antidopingarbeid, økt kompetanse i bransjen og fjerning av hindringer for økt fysisk aktivitet og trening.

Et eksempel på dette, er arbeidet med å få fjerne skatt på trening betalt av arbeidsgiver. Statistikk og dokumentasjon er et annet viktig område. Hvert år utarbeider vi en bransjerapport som viser utvikling og status i bransjen i Norge.

Fakta om Virke Trening

Nærmere 600 000 trener på et treningssenter som er medlem i Virke og bransjeenheten Virke Trening. Som talerør for 400 treningssentre er vi en sentral aktør i viktige spørsmål knyttet til fysisk aktivitet og forebyggende helse.

Les mer

Arrangement

16. november 2018

Treningskonferansen 2018

Det blir flere og flere inaktive, og treningssentrene har et stort potensiale for å tiltrekke seg nye grupper. Hvordan oppfattes bransjen, og hva må vi jobbe med for å bli attraktive for flere? Hva kan bransjen bidra med mot offentlig sektor, og hvordan går vi frem for å åpne opp disse mulighetene?

Årets treningskonferanse gjør opp status for bransjens omdømme og gir perspektiv og innsikt utenfra og innenfra på hvordan vi kan bygge og styrke omdømme. Den gir deg også oppskriften på hvordan du kan jobbe mer effektivt politisk for å kunne nå nye grupper og markeder.

Se programmet og meld deg på her

Les mer

Bransjeartikler

Vis flere

Laster flere sider...

Samarbeidspartnere