Omsorg

Virke er blant de største arbeidsgiverorganisasjonene for ideelle sykehjem og bo- og omsorgsaktører. Det gjelder sykehjem, aldershjem, seniorsenter, boliger, avlastningstilbud, dagtilbud og andre omsorgstilbud i kommunal sektor.

Dette jobber vi for

Vi arbeider for forutsigbare rammevilkår for medlemmene. Vi er i tett dialog med premissleverandører som Storting, departement, fagdirektorat og kommuner.

Fremover vil vi fortsette å arbeide for langvarige og gode avtaler med kommuner. Ivaretakelse av kompetansen og verdiene som ligger hos de ideelle aktørene er viktig. Det offentlige vil ikke klare å løse omsorgsbehovene uten de private aktørene. Virke arbeider også for at kommuner skal benytte seg av reservasjonsrett i anbud for ideelle aktører der det er relevant.

Dette skjer

Se alle arrangementer
 1. Ditt medlemskap fra A til Å

  Hva kan Virke gjøre for deg? I dette webinaret får du en effektiv gjennomgang av alle deler av ditt medlemskap fra politikk, tariff og analyse, til fordelsavtaler og juridiske tjenester med spesielt fokus på deg som daglig leder.

Vil du redusere sykefravær og frafall? Bli et IA-sykehjem

IA-bransjeprogram for sykehjem er en del av IA-avtalen. Målet for bransjeprogrammet er å få ned sykefraværet og hindre frafall fra sykehjemssektoren.

Gjennom tre år har bransjeprogrammet kartlagt, utviklet og jobbet tett i dialog med sykehjem. Programmet er driftsnært og gir verktøy for å jobbe med arbeidsmiljø og frafall i eget sykehjem.

Ønsker du å bli en del av bransjeprogrammet?
Les mer om dette her

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.