Retailtech

Retailtech representerer den teknologiske utviklingen innen handelssektoren og de teknologiaktørene som leverer til handelsnæringen. Dette omfatter ulike løsninger som forbedrer kundeopplevelsen, effektiviserer driftsprosesser og former fremtiden for detaljhandelen, både fysisk og digitalt.

Innenfor Retailtech finner vi innovative verktøy for betaling, kundeengasjement, personalisert shopping, lagerstyring, analyse av forbrukeratferd og mye mer. Kort sagt dreier det seg om teknologi for handel.

Virke har samlet tyngden av handelsaktører i Norge, og nå har vi også felleskapet for de som jobber med å levere til handelsnæringen. Aktørene i retailtech bransjen er samlet i fagfellesskapet Virke Vekst. Det er allerede 300 + virksomheter som medlemmer på feltet. Felleskapet for retailtech i Virke kobler teknologi sammen med handel.

Bli oppført i RetailTech-registeret

Vi kartlegger nå RetailTech-markedet og oppretter en oversikt over bedrifter. Er du en aktør innen RetailTech ønsker vi at du registrerer informasjon om selskapet ditt her.

Bli oppført i RetailTech-registeret

Om virksomheten

* obligatorisk

Er dere medlem i Virke?
Ønsker du å bli kontaktet om medlemskap?

Kontaktinformasjon

* obligatorisk

Vi ønsker å vite mest mulig om deg og din bedrift!

Skriv gjerne litt om dette:

 1. Hovedsegment innen RetailTech (for eksempel betalingsteknologi, lagerstyring, kundeengasjement eller analyse)
 2. Spesifikke tjenester/produkter
 3. Kort beskrivelse av selskapets teknologiske løsninger
 4. Primære markeder eller geografiske områder selskapet betjener

Annet relevant informasjon du ønsker å dele om selskapet

Lenke til nettsiden

Dette skjer

Se alle arrangementer
 1. Ditt medlemskap fra A til Å

  Hva kan Virke gjøre for deg? I dette webinaret får du en effektiv gjennomgang av alle deler av ditt medlemskap fra politikk, tariff og analyse, til fordelsavtaler og juridiske tjenester med spesielt fokus på deg som daglig leder.

 2. AI i handelen – hva har vi lært på London Retail Week

  Virke har vært på studietur på London Retail Week sammen med medlemmer fra handel, teknologi og rådgivningsbransjen. Vi ønsker å dele innsikt og trender fra turen. Vi får med partnere og handelsdeltakere til dette webinaret med noen presentasjoner samt paneldebatt.

 3. Ditt medlemskap fra A til Å

  Hva kan Virke gjøre for deg? I dette webinaret får du en effektiv gjennomgang av alle deler av ditt medlemskap fra politikk, tariff og analyse, til fordelsavtaler og juridiske tjenester med spesielt fokus på deg som daglig leder.

Bli medlem i Virke, det lønner seg!

Som medlem vil du kunne:

 • Få advokathjelp og juridisk rådgivning
 • Dra nytte av medlemsfordeler
 • Møte andre som jobber med å utvikle og levere teknologi for handelsnæringen
 • Treffe handelsnæringen på ulike arenaer
 • Delta på arrangementer, studieturer, webinarer med mer
 • Få innsikt, tall og analyser om bransjen

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra forsikring til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke.