Snarveier

Minstelønnssatser

Lønnssatser 2020

Siste oppdateringer for denne avtalen

 • : Tariffoppgjøret på HUK-området er utsatt for KS-like avtaler

  Virke og arbeidstakerorganisasjonene har blitt enige om å utsette årets tariffoppgjør for Virkes tariffavtale for helse og sosiale tjenester, utdanning, barnehager og virksomheter § 27. Bakgrunnen for dette er uenighet i tariffoppgjøret på KS-området mellom Utdanningsforbundet og Kommunenes sentralforbund (KS).  

  Virke og Arbeidstakerorganisasjonene har avtalt å oppta forhandlingene så snart det foreligger enighet mellom KS og Utdanningsforbundet. Virke kommer tilbake med informasjon om nytt forhandlingstidspunkt så snart dette er avklart.   

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.