Siste oppdateringer for denne avtalen

 • : Tariffoppgjøret 2022 for Landsoverenskomst for virksomheter (lønnsalternativ §27) er godkjent – Resultatet kan effektueres

  Virke har nå fått svar fra alle fagforeningene med partsforhold i overenskomsten. Tariffoppgjøret er dermed godkjent av alle parter. Resultatet kan iverksettes og effektueres.

  Se protokollen for flere detaljer

  Merk at dette gjelder lønnsoppgjøret for de virksomhetene som følger lønnsalternativ §27, samt enkelte endringer i andre av overenskomstens bestemmelser som også gjelder for de virksomheten som følger lønnsalternativ §26.

  Tariffnytt med nærmere informasjon om resultatet sendes til virksomhetene som er bundet av avtalene.

 • : Tariffoppgjøret 2022 for Landsoverenskomst for virksomheter (lønnsalternativ §26) er godkjent – Resultatet kan iverksettes

  Virke har nå fått aksept fra alle partene i overenskomsten. Tariffoppgjøret er dermed godkjent av alle parter. Resultatet kan iverksettes.

  Se protokollen for nærmere detaljer.

  Tariffnytt med nærmere informasjon om resultatet sendes til virksomhetene som er bundet av avtalen i løpet av dagen.

 • : Enighet i HUK-oppgjøret – Landsoverenskomst for Virksomheter §26

  Virke kom 15. september 2022 til enighet med våre motparter om revisjon av Landsoverenskomsten for Virksomheter §26. Se protokollen her.

  Virke gjør oppmerksom på at resultatet foreløpig ikke er vedtatt og derfor ikke skal effektueres. Frist for vedtakelse er 3. oktober 2022. Virke vil invitere medlemmer som har denne avtalen til et webinar om endringene kort tid etter fristens utløp.

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.