NRF 2022: Retail's Big Show New York

Delta på verdens største retailkonferanse i New York sammen med Virke.

Bli med til New York 14-19. januar 2022!

Retailbransjen endrer og utvikler seg raskere enn noen gang. Hva er de viktigste driverne? På denne studieturen får du løsningene for hvordan du skal drive forretningsutvikling. Vi har laget et komplett konferansekonsept hvor vi i en faglig og sosial setting vil oppleve det New York har å by på innen retail, i kombinasjon med NRF 2022.

Samarbeid og nettverk er en nøkkel for å lykkes i fremtidens retail. Derfor ønsker vi å ha med 60 norske retailere for å oppleve retail i verdensklasse, sammen med våre samarbeidspartnere Maze, Microsoft og Aera.

Ved å delta på vår studietur sparer du over 20 000 kroner på konferansepass og hotell*. Vi har lagt opp til et innholdsrikt og mangfoldig program hvor du er velkommen til å delta på hele programmet, men kan også velge å kun delta på enkeltaktiviteter.

NRF 2022, Retail`s Big Show er fullspekket med kjente internasjonale Keynotes fra ledende retailere, 4 parallelle konferansespor, 30.000 deltakere og en mengde utstillere. Årets tema er: Accelerate. Se programmet for NRF her

Arrangementet inkluderer

 • Stay awake gathering fredag kveld 
 • Retail Tour i regi av Aera lørdag  
 • Mottagelse hos Maze lørdag kveld 
 • Faglig arrangement og middag med eget eksklusivt program med Microsoft søndag ettermiddag, som avsluttes med middag på takterrasse søndag kveld 
 • Nordisk aften på takterrasse mandag kveld - møt dine nordiske kolleger 
 • Felles nettverkssamlinger søndag, mandag og felles oppsummering og debrief tirsdag 
 • Videorapport som oppsummerer turen 
 • Egen app for deltakerne med oversikt over program, erfaringsutveksling og sosialt underveis 

   For arrangementet sender vi deg en faktura på 6900 kroner.

   *Fordelspriser på messepass, hotell og fly for deg som reiser med Virke: 

   • Fullt messepass til NRF-konferansen alle dager (svært rabattert pris, kun $1000. Opprinnelig pris $3000). Inkluderer lunchboks.
   • Hotellpakke: 5 overnattinger på The Knickerbroker med frokost og internett. Pris: 19500,- NOK, inkl. skatter og avgifter (Frokost, skatter og avgifter utgjør omlag 40% av pris)
   • Flybilletter (fra. 8000,-) 

   Velger du komplett pakke, har turen en totalpris på ca. 43 000 kroner ** og inkluderer en svært gunstig pris på messepass, flybilletter, eksklusiv hotellpakke, frokost, lunch og middag alle dager, og en unik nettverksmulighet.  

   **NB: prisene er veiledende og kan variere.

   For dette kommer det egen faktura. Dette bestilles enkelt gjennom vår reisepartner Expertreiser, ved å sende en mail til Maiken Balslev: maiken@expertreiser.no, tlf: +47 918 30016 

   Program

   • Informasjon

    Vi har lagt opp til et innholdsrikt og mangfoldig program hvor du er velkommen til å delta på hele programmet, men kan også velge å kun delta på enkeltaktiviteter. 

   • : Dag 1

    Vi flyr over til New York og fredag kveld inviterer vi til en felles «Stay awake gathering».

   • : Dag 2

    Lørdag formiddag vil det for de som ønsker være anledning til å være med på en retail tour i regi av Aera hvor vi besøker det mest spennende og innovative New York har å by på innen retail. Og det er ikke lite. Har du besøkt Amazon Go sin butikk med automatisk check in? Eller har du vært i Sonos sin concept Store? Vi avslutter turen i Norrøna sin fantastiske butikk i SoHo. Les mer om touren under Se mer+. 

    Lørdag kveld inviterer Maze til en felles mottagelse i en privat leilighet i SoHo. Dette arrangementet vil ha et tak på 30 deltakere. For de som eventuelt ikke får plass her, lager vi et minst like attraktivt alternativ. 

    Det digitale klasseskillet - retailtour i New York lørdag 15.01.22 kl. 10-16.

    Kampen om kundene er stor, og den øker. På vår retailtour i New York, arrangert av Aera Payment & Identification, får du se hva aktører i USA gjør for å posisjonere seg for å få nye kunder, beholde eksisterende kunder og øke salget pr. kunde.

    Du vil bli tatt med inn i en kontekst hvor:

    • du får et innblikk i ulike digitale økosystem og kan se din egen kjede eller butikk i forhold til dette
    • vi skal se nærmere på hvordan man innhenter og deler data
    • vi skal oppleve fremtidens kundereise, identifikasjon og betaling

    Konsepter du vil få erfare er:

    • Hjembestilling: Lær mer om den friksjonsfrie kundeopplevelsen.
    • Kundeidentifikasjon: Lær mer om hvordan brukeropplevelsen endrer seg i forhold til brukerens identitet.
    • Snittsalg: Lær mer om anbefalingsteknologi og hvordan den brukes for å øke mersalget og gjøre kundeopplevelsen bedre.
    • Fremtidens utsjekk: Lær enda mer om bruk av data og maskinlære for en fantastisk kundereise med en helautomatisk check-out prosess hos blant annet Amazon Go.
    • Kundereisen: Lær mer om new retail og hvordan du skaper synergieffekt i forholdet mellom fysisk og digital butikk.

    Detaljert besøksprogram er under utforming og blir oppdatert forløpende.

   • : Dag 3

    Søndag morgen samles vi til en felles debrief og gjennomgang av programmet før vi spaserer til åpningen av NRF 2022. Søndag ettermiddag og kveld inviterer Microsoft til et felles arrangement med både mat og faglig innsikt.

   • : Dag 4

    Mandag morgen inviterer Maze til frokost, felles kunnskapsdeling og spennende foredrag hos det norske konsulatet før vi drar på NRF 2022. Mandag kveld er alle invitert på nordisk aften på en av New York’s flotteste takterrasser.

   • : Dag 5

    Tirsdag er siste dag på NRF. På ettermiddagen inviterer vi til et felles arrangement i regi av Virke. Vi byr på avslutningsmiddag hos det norske konsulatet hvor det også blir holdt en felles debrief med erfaringsutveksling. Hva har vi lært? Hvilke nye relasjoner har vi fått? Hvilke gode ideer og tanker kan vi ta med oss hjem til Norge for å videreutvikle spennende retailtilbud til våre norske kunder?  

   • : Dag 6

    Siste dagen blir det egentid i New York før vi har felles transport til flyplassen og flyr hjem til Norge.

   Praktisk informasjon

   • Arrangementet er et non-profit initiativ fra vår side. Som ledende handelsorganisasjonen ønsker vi å ta med våre medlemmer på denne reisen og være en fasilitator, slik at dere får mest mulig ut av dagene i New York. Dette gjør vi sammen med våre samarbeidspartnere Maze, Microsoft og Aera.

    Vi har sammen med Expertreiser laget et felles reiseopplegg hvor vi har fremforhandlet svært gode priser på hotell i New York og flybilletter. «Virkehotellet» og den felles møteplassen er det flotte hotellet The Knickerbrockersom ligger ved Times Square, kun fem minutters gange fra Javits Center hvor NRF 2022 arrangeres. Av praktiske hensyn er det en fordel at hele gruppen bor samlet. Expertreiser tilrettelegger også for flyreiser for de som ønsker det. Booking av hotell og fly gjør du ved å sende en e-post til maiken@expertreiser.no.

    Når du har bestilt hotell og fly er det viktig å søke ESTA visum. Å få visumet tar vanligvis noen dager og det gjøres digitalt.

   NB!

   Program er fortsatt under utvikling slik at dere skal få den best mulige opplevelsen hos de råeste retailerne i New York.

   Selv om korona pandemien i Norge er under kontroll uten restriksjoner lever vi fortsatt i usikre tider. Vi må derfor forhåndsbooke både hotell, transport og restauranter. Påmelding til arrangementet er derfor bindende og vil kun bli refundert om det fra nasjonalt nivå ikke blir tillatt å reise. Vi ber om forståelse for dette.

   Vi ønsker at så mange som mulig skal bli med til New York, men av praktiske grunner setter vi et tak på 60 deltakere med første mann til mølla. Bindende påmelding her innen 17. desember 2021.

   Vi gleder oss!

   Søk om å få bli med Virke til verdens største møteplass for handel: The Big Show i New York i januar 2022!

   • Virke utlyser en deltakerplass for deg som er gründer eller ildsjel innen retail. Er du eller din virksomhet en start- up eller har en lysende karriere innen handel? Er det behov for faglig innhold og kompetanse for å utvikle deg eller ditt konsept? I så fall vil vi gjerne ha din søknad om å få delta på Virkes studietur til New York hvor vi skal besøke The Big retail Show, verdens største handelskonferanse.

    Her vil du bli inspirert og begeistret av det siste som skjer innen handel.

    Møt kollegaer, lær og fyll kofferten med inspirasjon fra The Big Show i New York. Sammen med våre samarbeidspartnere, Microsoft, Maze og Aera får du mulighet til å bli med Virke på denne studieturen. Det blir sammenkomster, morgen- og ettermiddagsbriefer, middager, bedriftsbesøk og mye mer. Følg et skreddersydd opplegg som gjør at du får mest mulig ut av oppholdet og et unikt felleskap og nettverk gjennom Virke.

    Skriv noen ord om hvorfor du ønsker å bli med til New York og hva det kan gjøre for deg eller din virksomhet i fremtiden, og send til Marit H. Evensen, fagsjef for retail i Virke: mhe@virke.no

   Medlemskap i Virke

   Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

   • Juridisk bistand og rådgivning

    Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

   • Analyser og innsikt

    Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

   • Fordelsavtaler og rabatter

    Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.