Kurs i å skape forretningsmuligheter med data, teknologi og kunstig intelligens - Onlinekurs

Er du nysgjerrig på hvordan du kan forvalte den dataen du har tilgang til på en smartere måte for å skape nye forretningsmuligheter og være med på AI-revolusjonen?

Dette kurset er designet for å gi deg en praktisk forståelse av hva som kreves av din organisasjon og hvordan du kan bruke KI til å forbedre forretningsprosesser og oppnå forretningsmål.

Kursinnhold

Kurset vil fokusere på bruk av data, teknologi og kunstig intelligens for å forbedre eksisterende forretningsmodeller og finne nye forretningsområder. Det vil være delt i to deler:

 1. Digital og AI-transformasjon for bedrifter:
  - Hva kreves av bedrifter for å gjennomføre en vellykket digital og AI-transformasjon?
  - Hvordan kan organisasjoner tilpasse seg og dra nytte av ny teknologi?
 2. Potensialet med data, analyse og KI i bedrifter:
  - Utforskning av hvordan data, analyse og kunstig intelligens kan brukes til å skape verdi.
  - Praktiske øvelser der vi sammen skaper ideer om hvordan teknologi kan brukes til å skape nye forretningsmuligheter.

Kurset passer for

Dette kurset passer for deg som er leder eller har forretningsansvar for en bedrift. Uansett om du er nybegynner eller har litt erfaring med KI, vil du lære hvordan du kan benytte data, teknologi og kunstig intelligens for å skape nye forretningsmuligheter på en trygg og etisk måte.

Forkunnskaper

Kurset krever ingen forkunnskaper, da du i dette kurset også vil få en innføring i hva KI er. Det er dog en fordel at du har generell forståelse for forretning og teknologi på et overordnet ledernivå

Kursholder

 • Vishal Kaura

  Vishal Kaura har lidenskap for effektiv bruk av data og ai til å løse reelle utfordringer i næringslivet, og holder foredrag og kurs for næringslivet innen dette temaet. Vishal ønsker å bidra til å heve kompetansen i næringslivet på hvordan bruk av AI løsninger kan øke produktiviteten, forbedre medarbeider- og kundeopplevelse og skape bedre resultater. Han er siviløkonom, med 17 års erfaring fra finans- og it bransjen. Han er i dag Head of AI & Analytics i konsulentselskapet Itera, som bygger og leverer AI løsninger for sine kunder i Norden.

Ofte stilte spørsmål

 • Om påmeldingsregler

  • Ved avmelding belastes 20 % av deltakeravgiften, minimum 500 kroner.
  • Påmelding er bindende etter 14 dager før kursdato, og eventuell av-melding må skje skriftlig. Ved avmelding etter 14 dager før kursdato belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre i virksomheten.
  • Vi tar forbehold om endringer i programmet som skyldes forhold utenfor vår kontroll.
 • Slik får du tilgang til onlinekurset

  • Etter påmelding får du automatisk tilsendt en lenke til å følge onlinekurset. Det er derfor viktig at du har oppgitt korrekt e-postadresse ved påmelding. Du vil også motta lenken til onlinekurset en time før sendestart.
  • Sørg for å være pålogget fem til ti minutter før kursstart, vi ønsker å starte presis. Opplever du problemer med lenken ta kontakt med oss. 
  • Chrome, Safari og Edge er nettleserne som fungerer best. Det er en fordel å ha en nyere versjon av nettleseren.
 • Er det noe annet du lurer på?

  Kontakt oss på

  Telefon 22 54 17 00 eller e-post 

Dette skjer hos Virke!

Se alle kurs og konferanser
 1. Onlinekurs – Bli en motiverende leder

  Hvordan holde de ansatte motivert og beholde dyktige medarbeiderne?

 2. Arbeidsrett fra A-Å

  Er du arbeidsgiver er det nødvendig å ha full oversikt over de viktigste spørsmålene innen arbeidsrett, fra ansettelse til arbeidstid, sykefravær, oppfølging og eventuell oppsigelse eller avskjed.

 3. Slik kan du kutte strømkostnadene – for deg som er leietaker i bygg

  I dette webinaret får du høre hvordan du kan redusere kostnadene til strøm og fjernvarme i lokalene dine.

 4. Lovpålagt HMS-kurs for øverste leder

  Arbeidsgiver må ha kunnskap om hvilke HMS-krav som gjelder, hva som skal til for å få et godt arbeidsmiljø og hvordan det skal arbeides systematisk med HMS i virksomheten.

Kontakt

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene