Onlinekurs - Effektiv selvledelse i hverdagen

Bli god på selvledelse og styrk dine muligheter til å nå personlige og profesjonelle mål i en tid med store endringer!

NB! Kurset går over to dager

Kurset går over to påfølgende dager fra klokken 09.30 til 12.00.

Du melder deg på en gang for begge kursdagene.

Hva kan selvledelse hjelpe deg med? Hvilke strategier og metoder passer for akkurat deg?

Mer enn noen gang opplever vi et voldsomt trykk av impulser utenfra og endringer som påvirker oss hver eneste dag. Mange har fått hverdagen kraftig endret med hjemmekontor og ikke de faste rammene vi er vant til. Hvordan har situasjonen med Covid 19 pandemien hatt effekt på din hverdag? Kjenner du at det kunne vært fint å få mer struktur på hverdagen? Opplever du at du kunne ønsket å få mer gjort og ny motivasjon? Hvordan ville det vært å få teknikker som støtter deg i å håndtere stress bedre?

Lærer du deg gode teknikker og verktøy i selvledelse vil du ikke bare gi deg selv et fortrinn i arbeidslivet, men du vil også i større grad oppleve glede og overskudd i hverdagen. Du vil i større grad evne å balansere og prioritere tid og energi. Med fokus på et vekstorientert tankesett blir det lettere å se muligheter fremfor begrensinger. Du blir en aktør i eget liv og tar valg som er gode for deg selv. Ved å praktisere selvledelse vil du innarbeide deg et nett av vaner som gjør deg mer produktiv på egenhånd. Du kommer oftere i mål med dine prosjekter, samtidig som du har det bra på veien.

Vi mennesker er forskjellige og vi har ulike styrker, behov og adferd.

Selvledelse er derfor noe veldig individuelt. Kunsten er å finne en metode og strategi som fungerer for nettopp deg. Selvledelse handler om å lede deg selv i hverdagen. For å bli god til å selvlede må du bli bevisst dine tanke- og handlingsmønstre og hva som støtter deg og hindrer deg. Det handler om å få større innsikt i hva nettopp du er dyktig til og bruke dette aktivt i din hverdag. For å lede deg selv må du også vite hva du motiveres av og sette deg noen mål du får energi av. I sum handler selvledelse om økt selvbevissthet og å legge til rette en strategi som gjør at du lykkes med dine mål.

Læringsmål

 • Innsikt i selvledelses metoder og strategier som du kan bruke i egen hverdag
 • Økt selvinnsikt i dine tankemønstre og vaner; hvilke som støtter eller hindrer deg
 • Lære om veksttankesett og hvordan du kan bruke dette
 • Økt bevissthet om dine motivasjonsdrivere og hvordan legge til rette for økt produktivitet i hverdagen
 • Lær deg hvordan du lager gode mål som motiverer
 • Bli bevisst hvordan du skaper deg handlingsrom for å gjennomføre og innarbeide vaner som støtter deg i prosessen

Du vil oppnå

 • vekst og mestring
 • mer balanse og glede i hverdagen
 • innsikt i hvordan du kan skape ønskede endringer
 • mer produktivitet
 • økt bevissthet i hvordan du kan støtte deg selv i hverdagen og håndtere krevende situasjoner mer konstruktivt (endring, motgang og usikkerhet)

Innhold

På kurset får du innsikt i teorier, strategier og metoder for selvledelse og du får praktiske, konkrete og effektive verktøy som du kan ta i bruk umiddelbart. Du får en kurspakke bestående av journal og øvelser og forhåpentligvis masse inspirasjon til å ta det i bruk!

Vi bygger kurset rundt aktuell forskning og vil formidle teorier, teknikker og verktøy på en praktisk og nyttig måte. Vi vektlegger aktiv læring med praktiske og relevante øvelser. Vi vil jobbe i grupper samt at det er tid for individuell refleksjon. Dette er et interaktivt og lærerikt kurs.

Kurset passer for

Kurset passer for alle som ønsker å jobbe med seg selv for å bedre legge til rette for å realisere sine muligheter i en verden i endring!  Er du en leder i dag er selvledelse første steget på utvikling av godt lederskap.

Kursholder

 • Hilde Grimstad Andresen

  Partner og lederutvikler, MentalKapital ICG

  Hilde Grimstad Andresen jobber som lederutvikler i MentalKapital ICG. Med lang erfaring fra næringslivet som leder, medarbeider og konsulent evner hun raskt å sette seg inn i utfordringer og muligheter med fokus på vekst og utvikling. Hilde er en engasjert og dyktig formidler. Hun er opptatt av å skape verdi for den enkelte og kurset er praktisk rettet slik at læring lett kan tas i bruk i hverdagen.

Ofte stilte spørsmål

 • Hvilke påmeldingsregler gjelder?

  • Ved avmelding belastes 20 % av deltakeravgiften, minimum 500 kroner.
  • Påmelding er bindende etter 14 dager før kursdato, og eventuell av-melding må skje skriftlig. Ved avmelding etter 14 dager før kursdato belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre i virksomheten.
  • Vi tar forbehold om endringer i programmet som skyldes forhold utenfor vår kontroll.
 • Slik får du tilgang til onlinekurset

  • Etter påmelding får du automatisk tilsendt en lenke til å følge onlinekurset. Det er derfor viktig at du har oppgitt korrekt e-postadresse ved påmelding. Du vil også motta lenken til onlinekurset en time før sendestart.
  • Sørg for å være pålogget fem til ti minutter før kursstart, vi ønsker å starte presis. Opplever du problemer med lenken ta kontakt med oss. 
  • Chrome, Safari og Edge er nettleserne som fungerer best. Det er en fordel å ha en nyere versjon av nettleseren.
 • Hvordan søke om OU-fond midler til kurs hos Virke?

  Er du medlem av Virke og betaler inn til Virke/LO eller Virke/YS fondet, og er bundet av en av  disse tariffavtalene? Da dekker fondet (ved Spesialutvalget) kostnaden  for  kursnettverk og lederutvikling i regi av Virke. Vil du i tillegg søke om dekket reise/opphold, bruker du ordinært søknadskjema for disse kostnadene.

  Maks beløp er 150 000 kroner per virksomhet.

 • Er det noe du lurer på?

  Kontakt oss på

  Tlf 22 54 17 00 eller

  e-post  kurs@virke.no

Dette skjer hos Virke!

 1. Ditt medlemskap fra A til Å

  Vet du hva ditt medlemskap i Virke egentlig betyr for din virksomhet? Lær mer på dette webinaret!

 2. Onlinekurs - Grunnkurs i arbeidsmiljø

  Vi gir deg en grunnleggende innføring i regelverket, arbeidsmiljøfaktorer, aktørene i arbeidsmiljøarbeidet, arbeidsmåter innen HMS og sykefraværsoppfølging.

 3. Onlinekurs - Grunnkurs i arbeidsmiljø

  Vi gir deg en grunnleggende innføring i regelverket, arbeidsmiljøfaktorer, aktørene i arbeidsmiljøarbeidet, arbeidsmåter innen HMS og sykefraværsoppfølging.

 4. Onlinekurs - Ferieloven

  Er du arbeidsgiver plikter du å ha full kontroll på at ansatte tar ferien sin hvert år. Reglene i ferieloven er kompliserte, men viktige å kjenne til. Vi vil gjennomgå de vanlige problemstillingene relatert til ferieavvikling, og opptjening og utbetaling av feriepenger, og kommer med nyttige tips.

 5. Kom i gang med digitalisering i din virksomhet

  Få tips og triks til å komme i gang med digitalisering i virksomheten!

Se alle kurs og konferanser

Kontakt