Onlinekurs - Effektiv selvledelse i hverdagen

Bli god på selvledelse og styrk dine muligheter til å nå personlige og profesjonelle mål i en tid med store endringer!

NB! Kurset går over to dager

Kurset går over to påfølgende dager fra klokken 09.30 til 12.00.

Du melder deg på en gang for begge kursdagene.

Hva kan selvledelse hjelpe deg med? Hvilke strategier og metoder passer for akkurat deg?

Mer enn noen gang opplever vi et voldsomt trykk av impulser utenfra og endringer som påvirker oss hver eneste dag. Mange har fått hverdagen kraftig endret med hjemmekontor og ikke de faste rammene vi er vant til. Hvordan har situasjonen med Covid-19 pandemien hatt effekt på din hverdag?

Kjenner du at det kunne vært fint å få mer struktur på hverdagen? Opplever du at du kunne ønsket å få mer gjort og ny giv? Hvordan ville det vært å få teknikker som støtter deg i å håndtere stress bedre?

Dette og mye mer får du inspirasjon og innsikt om på dette kurset. Du får også tilgang til nyttige metoder, verktøy og mange gode råd og tips som gjør deg til en effektiv selvleder i hverdagen.

Læringsutbytte

I dette kurset vil du få nyttige innsikt, metoder og verktøy som vil støtte deg i å lede deg selv effektivt i hverdagen. Du vil lære mer om hva du trenger for å fungere optimalt i hverdagen og hvordan jobbe med tankemønstre, ivareta energi, mestre stress og få en bedre jobb/fritid balanse. Du vil også få konkrete metoder på hvordan innarbeide gode vaner som gjør deg mer produktiv og effektiv. Selvledelse kan gi deg et fortrinn i arbeidslivet, men også mer glede og overskudd i hverdagen!

Kurset passer for

Alle som ønsker å få innsikt i hvordan bli en god selvleder i egen hverdag. Som ønsker å lære seg nyttige metoder og selvledelsesteknikker, som støtter deg både på hjemmekontoret og ellers.

Kurset gir deg

 • Selvledelses metoder og strategier som du kan bruke i egen hverdag gjennom 3 hovedområder: 1) Selvinnsikt   2) Selvstyring  3) Selvivaretagelse
 • Konkrete tips til hvordan innarbeide gode vaner og teknikker i hverdagen som støtter deg både på hjemmekontor og ellers
 • Innsikt i hvordan jobbe med tankemønstre, ivareta energi og få en bedre jobb/fritid balanse
 • Råd og tips, metoder og praktiske verktøy

Kursholdere

Ofte stilte spørsmål

 • Om påmeldingsregler

  • Ved avmelding belastes 20 % av deltakeravgiften, minimum 500 kroner.
  • Påmelding er bindende etter 14 dager før kursdato, og eventuell av-melding må skje skriftlig. Ved avmelding etter 14 dager før kursdato belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre i virksomheten.
  • Vi tar forbehold om endringer i programmet som skyldes forhold utenfor vår kontroll.
 • Slik får du tilgang til onlinekurset

  • Etter påmelding får du automatisk tilsendt en lenke til å følge onlinekurset. Det er derfor viktig at du har oppgitt korrekt e-postadresse ved påmelding. Du vil også motta lenken til onlinekurset en time før sendestart.
  • Sørg for å være pålogget fem til ti minutter før kursstart, vi ønsker å starte presis. Opplever du problemer med lenken ta kontakt med oss. 
  • Chrome, Safari og Edge er nettleserne som fungerer best. Det er en fordel å ha en nyere versjon av nettleseren.
 • Hvordan motta midler til kompetanseheving?

  Fondet (ved Spesialutvalget) dekker kostnader for  kursnettverk og lederutvikling i regi av Virke.
  Gjelder kun for medlemmer med disse tariffavtalene.

  Skriv inn følgende rabattkode ved påmelding: Spesialutvalget + gjeldende tariffavtale. Kostnaden dekkes fortløpende. Påmelding er bindende.
  Maksbeløp er 150 000 kroner i året per virksomhet.

 • Er det noe annet du lurer på?

  Kontakt oss på

  Telefon 22 54 17 00 eller e-post  kurs@virke.no

Kontakt