Forum for offentlige anskaffelser: Markedsdialog i offentlige anskaffelser

Vi inviterer til webinar om markedsdialog i offentlige anskaffelser. Her får du innlegg og erfaringer om praktiske spørsmål som:

 • Tips til hvordan man kan gjøre det beste ut av leverandørkonferanser?
 • Hva ser innkjøpere etter i markedsdialog?
 • Markedsdialog er ikke ulovlig samarbeid– hvilke grenser finnes?
 • Erfaringer fra virkeligheten: eksempler på god og dårlig bransjedialog.

 

Det blir anledning til å stille anonyme spørsmål til våre innledere.

Medvirkende

 • Tanja Huse-Fagerlie

  Sekretariatsleder KS Anskaffelsesforum
 • Line Rakner

  Nemndsansvarlig for Klagenemnda for offentlige anskaffelser (KOFA)
 • Anita Sundal

  Leder konkurransepolitikk, Hovedorganisasjonen Virke

  Anita er leder for konkurransepolitikk, og hun er advokat. Hun har et helhetlig og overordnet ansvar for Virkes arbeid for konkurransevilkår, og representerer Virke i ulike fora. Vi jobber for våre medlemmer i møte med politikere og andre samfunnsaktører.

 • Anders Aasland Kittelsen

  Advokat, Hovedorganisasjonen Virke

  Anders Aasland Kittelsen har lang erfaring med store og små kontrakter og offentlige anskaffelser. Han går regelmessig i retten, og holder en rekke kurs. De siste par årene har han fått bred erfaring med åpenhetsloven.

 • Stein Johnsen

  Bransjedirektør Virke service, Hovedorganisasjonen Virke

  Stein er bransjedirektør/advokat for Virke Service, som blant annet er BPA, renhold, studentsamskipnader, parkering og callsenter. Formell bakgrunn; 30 års erfaring som advokat med spesiell kompetanse i arbeidsrett og kontraktsrett. Jobbet for servicesektoren i 30 år. Ansvar for bransjeutvikling, bedring av rammevilkår og politisk oppfølgning innen servicesektoren. Videre medlemskontakt, vekst og at medlemmene får de juridiske tjenestene Virke har innen arbeidsrett og forretningsjus, samt øvrige tilbud og oppfølgning Virke har for sine medlemmer.

Like konkurransevilkår

Like konkurransevilkår er en samlebetegnelse på vårt arbeid med å øke privates tilgang til de offentlige markedene, bedre rammevilkår når disse konkurrerer mot det offentlige– eller selger varer/tjenester til det offentlige, og arbeid med tilknyttet regelverk. Det er også konkurransespørsmål i de private markedene. Det omfatter konkurransevilkår mellom det offentlige og private virksomheter, samt konkurransevilkår mellom bransjer og salgskanaler.

Mer om like konkurransevilkår

Slik får du tilgang til webinaret

Etter påmelding vil du automatisk få tilsendt en lenke til å følge webinaret. Det er derfor viktig at du har oppgitt rett e-postadresse ved påmelding. Du vil også motta lenken til webinaret en time før sendestart. Vi ønsker at du åpner lenken senest fem minutter før webinaret starter.

Opplever du problemer med lenken ta kontakt med oss. 

Gode råd, rett i innboksen!

Hold deg oppdatert på det som rører seg innen norsk arbeidsliv, få gode råd til hvordan du tilpasser deg og motta invitasjoner til kurs, frokostmøter og webinarer.

Du kan melde deg av når som helst.

Snart i mål...

Smart valg!

Vi holder deg oppdatert på det som rører seg innen norsk arbeidsliv. 

Dette skjer hos Virke!

Se alle kurs og konferanser
 1. Nye krav til ansettelsesavtaler fra 1. juli 2024

  Vi tar en gjennomgang av lovendringene som trer i kraft 1. juli 2024. Kravene til hva en ansettelsesavtale skal inneholde vil skjerpes, og arbeidsgivere må for ansettelser med tiltredelse etter 1.juli ha nye ansettelsesavtaler på plass.

 2. Statsstøtte – dette bør du vite

  Mottar din virksomhet statsstøtte? Eller er dere i konkurranse med andre virksomheter som mottar statsstøtte?

 3. Onlinekurs - Arbeidstid – hva sier loven?

  Når og hvor mye er det lov å jobbe? Hvilke bestemmelser har betydning for hvordan vi organiserer arbeidet vårt? Er arbeidstidsreglene annerledes på hjemmekontoret?

 4. Lederskap som virker – unge arbeidstakere

   Vi snakker med Runar Langø-Larsen som er butikksjef ved Kiwi Bygdøy Allé. Runar forteller om hvordan han jobber for å være en motiverende og god leder for de yngre ansatte i butikken.

 5. Hvordan løse lydutfordringer i et treningslokale?

  Driver du, eller skal du starte et treningssenter, men er usikker på hvordan håndtere smitte av støy og vibrasjoner? Vi gir deg en rask innføring av hvilke regelverk som finnes, hvordan støy og vibrasjoner smitter, hvilke tiltak som kan gjøres, og ting du bør tenke på når du vurderer om et lokale er egnet for treningsaktiviteter

Kontakt

Medlemskap i Virke

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene