Slik kan du kutte strømkostnadene – for deg som er leietaker i bygg

I dette webinaret får du høre hvordan du kan redusere kostnadene til strøm og fjernvarme i lokalene dine.

Program:

09.00 – 09.30 Hvordan kan du få hjelp av meglere og porteføljeforvaltere til å redusere strømkostnadene dine?

Martin Cappelen Smith er forretningsutvikler i selskapet Bergen Synergy, ett av flere selskaper som kjøper og selger strøm, gass og andre energikilder og hjelper kundene sine å redusere risikoen som ellers er knyttet til svingende energipriser.

09.30 – 10.00 Hvordan kan du som leietaker redusere eget energiforbruk?

Som leietaker i ett eller flere bygg kan du gjøre tiltak for å redusere energiforbruket. Du kan også inngå samarbeid med byggeier om å redusere energiforbruket i bygget, slik at kostnadene til energi som inngår i felleskostnadene blir lavere. Du får med deg råd om hvordan du kan jobbe systematisk med å redusere energiforbruket over tid.

Foredragsholdere er Solveig Irgens, som er seniorrådgiver i bærekraft i Hovedorganisasjonen Virke og Patrik Hjertkvist jobber som energirådgiver i Entro

Det vil bli anledning til å stille spørsmål i chatten.

HUSK! Virke har fordelsavtale med Entro på energirådgivning for medlemmer.

Medvirkende

 • Prosjektleder/seniorrådgiver, bærekraft
 • Bergen Synergy
 • Entro

Husleie og eiendom

Er du utleier eller leietaker av lokaler, og har du spørsmål knyttet til leieforholdet? Vi er klare til å hjelpe deg. Vi bistår også med utarbeidelse, forhandling og tolkning av leiekontrakter samt i prosesser for domstolen.

Les mer

Slik får du tilgang til webinaret

Etter påmelding vil du automatisk få tilsendt en lenke til å følge webinaret. Det er derfor viktig at du har oppgitt rett e-postadresse ved påmelding. Du vil også motta lenken til webinaret en time før sendestart. Vi ønsker at du åpner lenken senest fem minutter før webinaret starter.

Opplever du problemer med lenken ta kontakt med oss. 

Dette skjer hos Virke!

Se alle kurs og konferanser
 1. Onlinekurs – Bli en motiverende leder

  Hvordan holde de ansatte motivert og beholde dyktige medarbeiderne?

 2. Arbeidsrett fra A-Å

  Er du arbeidsgiver er det nødvendig å ha full oversikt over de viktigste spørsmålene innen arbeidsrett, fra ansettelse til arbeidstid, sykefravær, oppfølging og eventuell oppsigelse eller avskjed.

 3. Slik kan du kutte strømkostnadene – for deg som er leietaker i bygg

  I dette webinaret får du høre hvordan du kan redusere kostnadene til strøm og fjernvarme i lokalene dine.

 4. Lovpålagt HMS-kurs for øverste leder

  Arbeidsgiver må ha kunnskap om hvilke HMS-krav som gjelder, hva som skal til for å få et godt arbeidsmiljø og hvordan det skal arbeides systematisk med HMS i virksomheten.

Kontakt

Vurderer du medlemskap i Virke?

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene