Virke Vekst

Virke Vekst er et fagfelleskap for våre medlemmer innen teknologi, rådgivning og finans. Vi har 2 500 medlemmer representert ved rundt 20.000 norske arbeidsplasser.

Store synergier gjennom samarbeid med handels- og tjenestenæringen

Selskapene vi representerer er leverandører av teknologi og kunnskap som i dag skaper store verdier for Norge. Det er naturlig at disse virksomhetene knyttes tettere til handels- og tjenestenæringen i Norge. Hvis ditt selskap eksempelvis jobber med fremtidens digitale betalingsløsninger eller teknologi for handelsnæringen (retailtech), vil det lønne seg å være medlem i en arbeidsgiverorganisasjon som Virke, som samler majoriteten av norsk varehandel.

Gjennom deling av innsikt, dialog og samarbeid vil våre medlemmer styrke sin konkurransekraft i møtet med et stadig tøffere marked. 

Virke Vekst – et verktøy for fremtidens arbeidsliv

Våre medlemmer er kunnskaps- og teknologibedrifter som omfatter hele verdikjeden fra lovende oppstartsbedrifter til store internasjonale selskaper innen:

 • Teknologi / IKT
 • Fintech
 • Startup
 • Konsulent/rådgivning
 • Design/reklame/PR
 • Regnskap/finans/forsikring
 • Inkasso
 • Markedsanalyse
 • Innovasjon

Disse har kompetansen og tjenestene som skaper vekst i alle landets næringer.

Påvirkningsarbeid

Sammen med våre medlemmer utfordrer vi politikerne på hvilket samfunn vi ønsker. Bransjefelleskapet skal bidra til å løse samfunnets store og små utfordringer, og Virke Vekst vil være en viktig aktør i utviklingen av fremtidens næringsliv og arbeidsliv.

Saker vi jobber med

 • Skatter og avgifter (arbeidsgiveravgift, formueskatt, bedre opsjonsbeskatning)
 • Rammevilkår for teknologinæringen og dataøkonomien – med spesielt fokus på nye reguleringer innen AI, sikkerhet og personvern
 • Omdømme for konsulent- og kompetansenæringen
 • Regulatoriske rammebetingelser for betalingstjenester (betalingsdirektiv psd-regelverk), open finance og nasjonal e-id

Hybrid ledernettverk for forretningsutvikling og vekst

Jobber du aktivt med å identifisere og møte morgendagens behov i markedet? Ledere, på tvers av bransjer finner det krevende å fange opp endringer som kan bli kritiske for virksomheten. Flere nysgjerrige hoder fanger opp mer enn ett, og derfor inviterer vi til nettverk for forretningsutvikling og vekst hvor du også kan dele og drøfte ditt eget businesscase. Ved å fokusere på emner som opptar nettverksmedlemmene skapes nyttig innsikt som rask kan omsettes til praktisk bruk i egen virksomhet.

Dette skjer

Se alle arrangementer
 1. Ditt medlemskap fra A til Å

  Hva kan Virke gjøre for deg? I dette webinaret får du en effektiv gjennomgang av alle deler av ditt medlemskap fra politikk, tariff og analyse, til fordelsavtaler og juridiske tjenester med spesielt fokus på deg som daglig leder.

 2. Ditt medlemskap fra A til Å

  Hva kan Virke gjøre for deg? I dette webinaret får du en effektiv gjennomgang av alle deler av ditt medlemskap fra politikk, tariff og analyse, til fordelsavtaler og juridiske tjenester med spesielt fokus på deg som daglig leder.

Nyhet: Medlemskap for gründere!

Som gründer av en nyoppstartet bedrift er kanskje ikke medlemskap i en arbeidsgiverorganisasjon det første du tenker på. Men medlemskapet i Virke gir deg tilgang til flere tjenester som kan være svært nyttige i en oppstartsfase, blant annet juridisk rådgivning innen HR og arbeidsrett.

Samtidig vil du få muligheten til å delta på møteplasser med etablerte selskaper innen handel og andre likesinnede teknologi -og kunnskapsleverandører. Du vil også få mulighet til å være med å påvirke innretningen av rammebetingelsene som er viktig for nettopp deg og din bransje.

Reduser dine kostnader med våre fordelsavtaler

Virke tilbyr deg som medlem fordelsavtaler som kan bidra til reduserte kostnader.

 • Forsikring og pensjon

  Gode medlemsfordeler innen forsikringer og pensjon

  Få tilgang til bransjetilpassede forsikringer og profesjonell rådgiving fra våre forsikringseksperter. Her får du samlet alle forsikringene på ett sted med enkel og god oversikt.

  Telefon 400 02 021
  E-post

  Virke Forsikring

  Storebrand

  Avtalen gir også de ansatte i bedriften fordeler og mulighet til å etablere egen pensjonssparing og forsikring til rabatterte priser. Vi anbefaler at alle våre medlemmer benytter seg av samarbeidsavtalen og får en pensjons- og forsikringsløsning som er tilpasset din bedrift.

  Kontaktinformasjon finner du i avtalen.

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Betalingsløsninger

  Nets

  Som medlem i Virke får du gunstige vilkår for innløsning av internasjonale betalingskort. Nets er spesialist på kortbetalinger, og gir deg muligheten til å øke servicenivået og inntektene ved å akseptere de mest populære betalingskortene i verden.

  Telefon 22 89 81 00
  E-post leads.salg@nets.eu

  Se avtalen (krever innlogging)

  Swedbank

  Avtalen gir deg gode betingelser på innløsning. Ingen oppstartavgift, ingen faste gebyrer, omsetning utbetalt neste dag, bruttooppgjør, kundeservice og markedets beste pris. Avtalen omfatter også gode leiepriser og vilkår for betalingsterminaler.

  Telefon 815 02 200
  E-post salg@verifone.no

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Telefoni

  Phonero

  Avtalen med Phonero skal sikre at alle medlemsbedrifter av Virke får tilgang til markedsledende produkter og tjenester innen mobiltelefoni – til svært fordelaktige priser.

  Som en rendyrket bedriftsoperatør har Phonero stort fokus på å levere smarte tjenester som effektiviserer og forenkler bedrifters hverdag. Dette gjør vi via en fleksibel abonnementsportefølje med store datapakker, tilgang til Telias mestvinnende 5G nett og inHouse produksjon av alle bedriftsnetttjenester vi leverer.

  Vi setter bedrifters kostnadskontroll høyt, og legger til rette for at det skal være enkelt for kunder å både bruke tjenestene våre – men også endre og tilpasse dem underveis.

  Telefon: 996 24 089
  E-post: tomerik.holm@phonero.no

  Se avtalen (krever innlogging)

  Telenor

  Avtalen med Telenor gjelder for alle medlemmer og abonnenter i Virke. Avtalen gir spesielt gode betingelser på mobiltelefoni og mobilt bredbånd.

  Valg av mobiloperatør dreier seg også om mer enn bare pris. Det handler om hele brukeropplevelsen. Som bedriftskunde av Telenor får du mange fordeler inkludert i abonnementet. Derfor er avtalen satt sammen av bransjetilpassede løsninger og tjenester til svært konkurransedyktige priser.

  Telefon 09000
  E-post 

  Se avtalen (krever innlogging)

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.