Barnevern

Virke er den største arbeidsgiverorganisasjonen for ideelle barnevernsaktører. Gjelder virksomheter som har hjelpetiltak i hjemmet, fosterhjem, institusjoner og senter for foreldre og barn.

Dette jobber vi for

Vi skal sikre forutsigbare og langvarige rammevilkår for alle leverandører. Vi arbeider også for at private aktører kan bidra med sine ressurser, erfaringer og kompetanse på barnevernsfeltet. En viktig del av oppdraget er å tilby møteplasser hvor dere møter andre som står i de samme utfordringene som dere.

Vi samler de ideelle aktørene. Det gjør at Virke er tett på utfordringene dere står i. Vi har hyppig kontakt med premissleverandører for dere; både Storting, departement, fagdirektorat og kommuner.

Det politiske landskapet nå er tydelig på ideell vekst innen barnevern, og Virke har bidratt til dialog og fremdrift på dette feltet.

Dette skjer

Se alle arrangementer
 1. Ditt medlemskap fra A til Å

  Hva kan Virke gjøre for deg? I dette webinaret får du en effektiv gjennomgang av alle deler av ditt medlemskap fra politikk, tariff og analyse, til fordelsavtaler og juridiske tjenester med spesielt fokus på deg som daglig leder.

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.