Det viktigste om ansettelse

Dette webinaret omhandler ansettelse.

Virke har utviklet en webinarrekke hvor vi går gjennom viktige arbeidsrettslige tema. Dette er laget for arbeidsgivere, HR-ansvarlige, ledere og andre med personalansvar. Hvert webinar varer i 30 minutter og vil ta for seg de problemstillingene vi oftest får innen hvert tema.

Medvirkende

 • Odd Eirik Seipäjärvi

  Advokat, Hovedorganisasjonen Virke

  Odd Eirik har betydelig erfaring innen individuell og kollektiv arbeidsrett, og bistår Virkes medlemmer innen alle aspekter av arbeidsrett, herunder ansettelse og innleie, oppsigelser og forhandling av sluttpakker, omorganisering/nedbemanning, virksomhetsoverdragelse, pensjon, arbeidstid og tariffspørsmål knyttet til dette. Odd Eirik holder også foredrag og kurs innenfor relevante emner i arbeids- og pensjonsretten for Virkes medlemmer.

 • Gunn Kristin Qvarsten Olimstad

  Advokat, Hovedorganisasjonen Virke

  Gunn Kristin Olimstad har bred erfaring innenfor arbeidsrettslige problemstillinger og prosedyreerfaring fra de ordinære domstoler og Arbeidsretten.

Skal du ansette?

Ansettelse av nye medarbeidere kan være en av de mest kritiske beslutningene du tar som arbeidsgiver. Her finner du nyttige tips og råd om hva du bør ha i bakhodet når du ansetter.

Mer om ansettelse

Slik får du tilgang til webinaret

Etter påmelding vil du automatisk få tilsendt en lenke til å følge webinaret. Det er derfor viktig at du har oppgitt rett e-postadresse ved påmelding. Du vil også motta lenken til webinaret en time før sendestart. Vi ønsker at du åpner lenken senest fem minutter før webinaret starter.

Opplever du problemer med lenken ta kontakt med oss. 

Juswebinar

 1. Nyheter i arbeidsrett

  Vi går gjennom ferske dommer og nyheter på arbeidsrettsfeltet, og har trukket frem de viktigste poengene du som er arbeidsgiver eller har personalansvar bør kjenne til.

 2. Det viktigste om ansettelse

  Dette webinaret omhandler ansettelse.

Dette skjer hos Virke!

Se alle kurs og konferanser
 1. Onlinekurs – Bli en motiverende leder

  Hvordan holde de ansatte motivert og beholde dyktige medarbeiderne?

 2. Arbeidsrett fra A-Å

  Er du arbeidsgiver er det nødvendig å ha full oversikt over de viktigste spørsmålene innen arbeidsrett, fra ansettelse til arbeidstid, sykefravær, oppfølging og eventuell oppsigelse eller avskjed.

 3. Slik kan du kutte strømkostnadene – for deg som er leietaker i bygg

  I dette webinaret får du høre hvordan du kan redusere kostnadene til strøm og fjernvarme i lokalene dine.

 4. Lovpålagt HMS-kurs for øverste leder

  Arbeidsgiver må ha kunnskap om hvilke HMS-krav som gjelder, hva som skal til for å få et godt arbeidsmiljø og hvordan det skal arbeides systematisk med HMS i virksomheten.

Kontakt

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene