Få et forsprang i konkurransen om arbeidskraft – gi ungdom en ferie- eller deltidsjobb

Bli med på webinar og lær mer om ferie- og deltidsjobb-ordningen i Oslo kommune – Byråd Julianne Ferskaug innleder om hvordan unge kan få et godt første møte med arbeidslivet.

Oslo kommune har en satsing for å gi unge arbeidserfaring, og inviterer til et spleiselag med næringslivet for å kunne gi enda flere muligheten. Bli med på webinar og lær mer om ferie- og deltidsjobb-ordningen i Oslo kommune – Byråd Julianne Ferskaug innleder om hvordan unge kan få et godt første møte med arbeidslivet.

Oslo kommune har gjennom mange år satset på å gi unge i Oslo sin første jobberfaring. Unge i Oslo vil jobbe, det er langt flere søkere enn det er jobber tilgjengelig. I fjor søkte mer enn 8500 unge, og drøyt halvparten av dem fikk tilbud om jobb. Derfor trenger kommunen flere arbeidsgivere med på laget og gjør det nå enkelt å bidra. Bydelene tar ansvar for rekruttering, arbeidskontrakt og utbetaling av lønn. Kommunen har et felles kontaktpunkt for arbeidsgivere som ønsker å være med å tilby unge en ferie- og/eller deltidsjobb.

Medvirkende

 • Julianne Ferskaug

  Byråd for sosiale tjenester
 • Ingvild Andersen

  Prosjektmedarbeider, Hovedorganisasjonen Virke
 • Rosa Engebrigtsen Bye

 • Rikke Jørgensen

Slik får du tilgang til webinaret

Etter påmelding vil du automatisk få tilsendt en lenke til å følge webinaret. Det er derfor viktig at du har oppgitt rett e-postadresse ved påmelding. Du vil også motta lenken til webinaret en time før sendestart. Vi ønsker at du åpner lenken senest fem minutter før webinaret starter.

Opplever du problemer med lenken ta kontakt med oss. 

3 tips for å ansette sommervikar

Vurderer du medlemskap i Virke?

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene