Konjunkturseminar for kultursektoren

Det er ingen planlagte datoer for dette kurset.

Se vår kursoversikt for andre aktuelle kurs.

Hvordan ble kulturåret 2023? Og hvordan ser utsiktene ut for kultur-Norge i 2024? For første gang vil Virke presentere prognoser på vekst i publikum og inntekter for scenekunst, konsert/festival, kino, kunstgallerier og museer.

Virke har i mange år laget prognoser for medlemmene våre i varehandelen. For første gang skal vi nå gjøre det samme for publikumsrettet kultur.

Virkes analyseavdeling har sett på den økonomiske utviklingen i samfunnet, markedstrender, publikumsutvikling, analyser av forbruksmønstre og en god del mer.

På Kulturutsikter 2024 vil sjefanalytiker Runar Wiksnes fortelle litt om hva de har funnet, sette kulturøkonomien i kontekst med det store bildet og øvrig næringsliv, og presentere våre aller første "best-guess-utifra-alt-vi-har-funnet-av-tilgjengelige-data" prognoser for 2024.
Anbefales!

Medvirkende

 • Emma Lind

  Bransjeleder, Hovedorganisasjonen Virke

  Emma er leder for kreativ næring i Virke, og er ansvarlig for å utvikle og styrke rammevilkårene for bransjen og Virkes medlemmer.

 • Runar Wiksnes

  Sjefanalytiker, Hovedorganisasjonen Virke

  Runar er sjefanalytiker i Virke. Han leverer innsikt til Virkes medlemmer, råd og utvalg om hvordan konjunkturer, teknologi og vedtatt og planlagt politikk påvirker Virkes medlemmer og norsk næringsliv.

Ansvarlig

 • Rhiannon Hovden Edwards

  Bransjedirektør kultur og opplevelser, Hovedorganisasjonen Virke

Vurderer du medlemskap i Virke?

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene