Gravferd

Virke er den eneste bransjeorganisasjonen for begravelsesbyråer i Norge. Vi jobber for å gjøre regelverkene og rammebetingelsene bedre for byråene.

Våre medlemmer håndterer ca. 90 prosent av de rundt 42 000 årlige dødsfallene i Norge. Vår viktigste oppgave er å være en samlende organisasjon for bransjen, og et talerør for medlemmene våre overfor myndigheter, presse og publikum.

Vi har lokalavdelinger i hele landet, som er opptatt av forholdene der du bor. Lokalavdelingene er også viktige møteplasser som gir et faglig fellesskap til medlemmene våre. Vi gir også ut et eget bransjeblad fire ganger i året.

Det er egne krav til begravelsesbyråer for å bli medlem i Virke. Disse kan du lese mer om i vedtektene våre

Bli medlem i Virke

Jeg vil bli medlem

Alt om medlemskap. Allerede medlem? Logg inn

Kurs og konferanser

 1. Virke Gravferd regional høstsamling Lillehammer

  Virke Gravferd inviterer til regional høstsamling.

 2. Gravferd Fagkurs Trinn III

  Bli med på vårt grunnleggende fagkurs for gravferdskonsulenter.

 3. Virke Gravferd regional høstsamling Sandefjord

  Virke Gravferd inviterer til regional høstsamling.

 4. Virke Gravferd Trinn I del II

  Dette er del to av vårt grunnleggende fagkurs for gravferdskonsulenter. Med aktuelle temaer vil du få bedre forståelse, og kunnskapsområde innen gravferdsbransjen. I tillegg bygger du nettverk. Kurset varer i fem dager.

 5. Virke Gravferd Fagkurs Trinn 2 del 2

  Dette er del to av fagkurset Trinn 2. Få bedre forståelse, samt utvid ditt nettverk og kunnskapsområde innen gravferdsbransjen. Kurset varer i tre dager.

Hvordan bruke medlemskapet hos oss?

Din hverdag skal i hovedsak bestå av å drive virksomheten på en effektiv og lønnsom måte. Vår oppgave er å hjelpe deg med alt fra praktiske problemer til de store, bransjespesifikke utfordringene. Inkludert i medlemskapet får du rask hjelp i personalsaker, lønns- og tariffspørsmål, juridiske utfordringer og andre dagligdagse spørsmål.

Våre advokater hjelper deg med alt fra større saker til meget rimelige betingelser. Mange av våre virksomheter erfarer at bruken av våre advokater alene sparer inn medlemskontingenten.

Gjennom tett medlemskontakt kjenner vi din hverdag og dine utfordringer og kan bidra aktivt til å få din virksomhet til å virke bedre. Vi gir deg tilgang på ny kunnskap, arrangerer møter og seminarer og reiser ut på besøk. Du kan ta del i et dynamisk bransjefelleskap og oppleve en hovedorganisasjon som jobber hardt for å bedre bransjens interesser og kår. Virke Gravferd er en viktig nettverksbygger som inviterer til nyttig kompetanse-utveksling i og på tvers av din bransje.

Gjennom tett og konstruktiv dialog nyter vi høy tillit hos myndigheter og samarbeids-partnere som NAV, sykehusene og offentlige myndigheter. Vi fokuserer på løpende faglig kompetanseheving og oppdatering av våre virksomheter og har tett oppfølging med juridisk og annen praktisk støtte. 

Dette gjør vi for gravferdsbransjen

Vi arbeider for gode rammebetingelser i markedet, yter individuell bistand til våre medlemmer i bransjespesifikke saker, også av juridisk karakter. Samtidig fungerer vi som et talerør for bransjen i dialog med både myndigheter og media.

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.

Se alle medlemsfordelene

Møtekalender

 • : Virke Gravferd Fagkurs Trinn I - del 1

  Virkes lokaler 13.-17. september

 • : Regional høstsamling Virke Gravferd

  Radisson Blu Hotel Bodø 17.-19. september

 • : Virke Gravferd Fagkurs Trinn II - del 1

  Virkes lokaler 20.-22. september 

 • : EFFS General Assembly

  Digitalt 9.00-13.00. Sendes fra Düsseldorf.

 • : Regional høstsamling Virke Gravferd

  Scandic Lillehammer Hotell 22.-24. oktober

 • : Virke Gravferd Fagkurs Trinn III

  Virkes lokaler 25.-28. oktober

 • : Regional høstsamling Virke Gravferd

  Scandic Park Sandefjord 29.-31. oktober

 • : Regional høstsamling Virke Gravferd

  Hotel Norge by Scandic 12.-14. november

 • : Virke Gravferd Fagkurs Trinn I - del 2

  Virkes lokaler 14.-18. mars 

 • : Virke Gravferd Fagkurs Trinn II - del 2

  Virkes lokaler 21.-23. mars

 • : Landsmøte Virke Gravferd 2022

  Scandic Kristiansand Bystranda 19.-22. mai

Kontaktpersoner i Virke Gravferd