Frokostsamling med Virke ledernettverk

Velkommen til frokostmøte med litt å bite i og tenke på for medlemmer i Virke nettverk

Virke nettverk er pulserende og profesjonelle fellesskap med over 500 aktive ledere. Vi inviterer medlemmer i Virke nettverk og andre som kan være interessert i å bli med i et Virke nettverk til frokostmøte med faglig påfyll. Tema på denne samlingen vil være ytringsklima, psykologisk trygghet og ledelse.

Velkommen til en inspirerende sommermorgen!

Foredragsholder

 • Øyvind Kvalnes

  Filosof og professor i organisasjonsadferd, Handelshøyskolen BI

  Øyvind Kvalnes  er filosof og professor i organisasjonsadferd ved Handelshøyskolen BI. Her forsker og underviser han i etikk, ledelse og hva det er som får mennesker til å utrette flotte ting sammen. 

Kontakt

Ved spørsmål ta kontakt med

Nettverk for ledere

Trenger du en sparringspartner - eller flere? I våre nettverk møtes 10-20 personer fra ulike virksomheter som har tilsvarende stillinger. Vi møtes for å diskutere konkrete temaer og problemstillinger fra hverdagen.

Hvert møte vil være todelt; det vil være et konkret fagtema på hver samling og erfaringsutveksling/sparring med dine felles nettverksdeltakere.

Nettverk for ledere

Faglig ansvarlig

 • Anne-Grete Skofterød

  Seniorrådgiver, Hovedorganisasjonen Virke

  Anne-Grete har lang erfaring med ulike typer utviklingsarbeid, prosessledelse og konflikthåndtering. Hun har en cand mag grad i filologiske fag, en bachelor i pedagogikk med vekt på voksen og sosialpedagogikk og arbeidspsykologi fra BI. Hun har også en mestertittel i aksjonsmetodikk og prosessledelse. Anne-Grete har jobbet med nettverk siden 2006 og er opptatt av å jobbe praktisk og løsningsfokusert for å bidra i utviklingen av enkeltpersoner, grupper og organisasjoner.

Vurderer du medlemskap i Virke?

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene