Ledernettverk

Vil du bli tryggere i lederrollen? Ved å utveksle erfaringer med andre ledere, får du verdifull innsikt som gjør deg til en bedre leder. Knytt kontakter og bygg relasjoner i et av våre ledernettverk!

Knytt kontakter og bygg relasjoner med andre ledere

Ved å delta i et av våre ledernettverk får du muligheten til å bygge relasjoner med andre ledere som har andre erfaringer enn det du har. Det gir deg en helt unik innsikt som man ikke kan lese seg opp til.

I et nettverk møter du ledere fra forskjellige virksomheter i en avslappet, men profesjonell setting for sparring og utveksling av erfaringer. Her kan du diskutere utfordringene du møter som leder, og få gode råd fra andre i samme situasjon.

Jeg skulle gjerne hatt dette før, det er en utrolig god arena å dele erfaringer, problemer og diskutere løsninger i.

Nettverksdeltaker

Medlemskap i et av våre nettverk koster mellom 10 035,- og 20 895,- eks. mva. per år. Prisene varierer, da nettverkene har ulikt opplegg. Mange av de fysiske nettverkene har en lunsj-til-lunsj med overnatting og/eller en middag inkludert i prisen.

Jeg har stor nytte av at jeg kan prate med noen, for jeg har ingen arena for det i jobben. Dette forumet er viktig for meg.

Nettverksdeltaker

Ved å delta her slipper jeg å gjøre de samme feilene som de andre har gjort, her lærer vi av hverandre. Vi deler praksis, og gode ideer kan vi ta med tilbake i jobben.

Nettverksdeltaker

Her kan man snakke med noen i samme situasjon som en selv. Her kan man snakke om de tingene man ikke kan snakke om med sine medarbeidere og de som er rundt deg om.

Nettverksdeltaker

Det å høre hvordan både større og mindre bedrifter løser utfordringer man selv står i, er en stor verdi.

Nettverksdeltaker

Ikke minst å få et godt kollegium man kan ringe til hvis man står fast. Det å kunne ta opp telefonen og få råd til å knekke en nøtt man står midt oppe i, det er gull verdt.

Nettverksdeltaker
Nettverksdeltakere i samtale

Hvorfor bli med i et Virke-nettverk?

Virke har i over 15 år organisert profesjonelle nettverk for ledere på ulike nivåer og i ulike bransjer.

Nettverk skiller seg fra kurs ved at du i større grad deltar aktivt og bidrar til å dele kunnskap og erfaringer. Du vil få mulighet til å besøke arbeidsplassen til andre ledere, noe som gir deg et unikt innblikk i hvordan andre virksomheter drives.

Som nettverksmedlem får du faglig påfyll samtidig som du knytter verdifulle relasjoner, både på samlingene og utenfor.

Er du nysgjerrig på et av våre nettverk?

Ta kontakt eller bli kontaktet for en hyggelig prat!

Medlemskap i Virke

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene