Ledernettverk

Vil du bli tryggere i lederrollen? Ved å utveksle erfaringer med andre ledere, får du verdifull innsikt som gjør deg til en bedre leder. Knytt kontakter og bygg relasjoner i et av våre ledernettverk!

Knytt kontakter og bygg relasjoner med andre ledere

Ved å delta i et av våre ledernettverk får du muligheten til å bygge relasjoner med andre ledere som har andre erfaringer enn det du har. Det gir deg en helt unik innsikt som man ikke kan lese seg opp til.

I et nettverk møter du ledere fra forskjellige virksomheter i en avslappet, men profesjonell setting for sparring og utveksling av erfaringer. Her kan du diskutere utfordringene du møter som leder, og få gode råd fra andre i samme situasjon.

Hvorfor bli med i et Virke-nettverk?

Virke har i over 15 år organisert profesjonelle nettverk for ledere på ulike nivåer og i ulike bransjer.

Nettverk skiller seg fra kurs ved at du i større grad deltar aktivt og bidrar til å dele kunnskap og erfaringer. Du vil få mulighet til å besøke arbeidsplassen til andre ledere, noe som gir deg et unikt innblikk i hvordan andre virksomheter drives.

Som nettverksmedlem får du faglig påfyll samtidig som du knytter verdifulle relasjoner, både på samlingene og utenfor.

Hva koster det?

Medlemskap i et av våre nettverk koster mellom 10 035,- og 20 895,- eks. mva. per år. Prisene varierer, da nettverkene har ulikt opplegg. Mange av de fysiske nettverkene har en lunsj-til-lunsj med overnatting og/eller en middag inkludert i prisen.

Er du nysgjerrig på et av våre nettverk?

Ta kontakt eller bli kontaktet for en hyggelig prat!

Vurderer du medlemskap i Virke?

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene